FUVO G19 tapte toppkampen mot Gjelleråsen

Ole Kristian Thorseth og FUVO tapte toppoppgjøret mot Gjelleråsen med 3-1

Gutter 19 år, 1. divisjon    Gjelleråsen – FUVO 3-1 (2-0)

Misset straffe for andre kamp på rad

Med seier over Gjelleråsen ville FUVO sikre seg en topp fire plassering, samtidig som de ville komme opp på samme poengsum som Gjelleråsen på tredjeplass. Dessverre skulle det vise seg å bli en vanskelig oppgave.

FUVO fikk en tøff start på oppgjøret da Gjelleråsen tok ledelsen allerede etter tre minutters spill. Ti minutter senere fikk laget fra Opakermoen sjansen til å utligne da dommeren pekte på straffemerket. Dessverre misset laget for andre kamp på rad.

Etter en drøy halvtimes spill pekte dommeren nok en gang på straffemerket, men denne gangen var det Gjelleråsen som fikk sjansen, og som utnyttet den til å gå opp til 2-0.

Satset alt fremover, ble straffet med scoring imot

En forholdsvis jevnspilt kamp ble på nytt spennende da FUVO reduserte til 2-1 etter 61 minutter. Spillet bølget frem og tilbake og begge lagene kunne scoret flere mål, men måtte vente helt til det 89. spilleminutt før dagens siste mål ble scoret på Li Kunstgress. FUVO satset alt på en utligning, men i stedet fastsatte Gjelleråsen sluttresultatet til 3-1.

Det betyr at FUVO må vinne lørdagens hjemmekamp mot Lørenskog 2 for å sikre seg 4.plassen. Laget er allerede sikret 5.plassen, men smaker litt bedre med topp fire plassering.

FUVO stilte med følgene lag: Kristian Rud, Sander Tufte Ringes, André Jørgensen, Simen Scharning, Torjus Murud Heiberg, Emil Dønnum Veum, Ole Kristian Thorset, Qlirim Morina, Sigurd Westby, Emil Holen og Sigurd Flekke Mathiesen.

Benken: Lamek Million, Marius Hegli, Oliver Christensen Vikan, Magnus Westerhagen Ilseng og Lars-Fredrik Snildal