FUVO-jentene kjempet tappert, men datt litt sammen på slutten

Jenter 17 år 7ér . FUVO – Fjellhamar 2  2-10 (2-4)

God første omgang av FUVO-jentene

Selv om sluttresultatet ble stygt, så holdt FUVO-jentene godt følge med formlaget og serietoer Fjellhamar 2 i lang tid. De var sågar frekke nok til å ta ledelsen 1-0 etter fem minutter. Anne Kristine Sanderud Nordgaard feide av gårde et hardt skudd som Fjellhamar-keeperen ikke klarte å holde fast. Martine Tollhaug var da lynkjapt frempå og satte returen sikkert i mål.

Dessverre var ikke Adam i paradiset mer enn 30 sekunder. Gjestene gikk rett opp i angrep og utlignet, for så å ta ledelsen 1-2 noen få minutter senere. Hjemmelaget var fullt på høyde med et fintspillende Fjellhamar-lag, og kom til flere gode målsjanser som med litt flaks hadde endt i scoring. Nærmest var Sanaz Hemat som traff innsiden på stolpen. I tillegg hadde gjestenes keeper flere gode redninger.

Det hadde ikke vært ufortjent om FUVO hadde utlignet, i stedet økte Fjellhamar til 1-3 etter 22 minutter. Men nå var det vertene sin tur til å svare med ny scoring kort tid etter. Fra skrått hold banket Mari Stensrud ballen knallhardt i mål, utagbart for keeper. Men før hjemmesupporterne hadde rukket å heie ferdig, så hadde Fjellhamar satt inn sitt fjerde mål for kvelden.

Lagene gikk til pause med 2-4 til Fjellhamar etter en god første omgang av FUVO-jentene

Ramlet sammen som et korthus på slutten av kampen

Spillet bikket frem og tilbake i starten av andre omgangen, men mot slutten av kampen raknet det fullstendig og Fjellhamar pøste inn det ene målet etter det andre. Til slutt hadde FUVO-keeperen måtte hente ti baller ut av nettmaskene.

Selv om de ble tap, så får FUVO-jentene ta med seg prestasjonen de leverte i første omgang og halve andre omgangen.

FUVO spiller siste seriekamp onsdag 14.oktober, hjemme mot Gjelleråsen

FUVO stilte med følgende lag: Anneli Hofstad Jensen, Alxandra Christine Lagerkvist-Sukkerd, Thea Marie Sjøenden, Anne Kristine Sanderud Nordgaard, Caroline Aarlie Heiberg, Vygante Kojalyte, Martine Tollhaug, Mina Melbye Dønjar, Sanaz Hemat og Mari Stensrud