Heldig seier førte FUVO J13 til topps på tabellen

Sunniva Søreng ble matchvinner for FUVO

Jenter 13 år, 7ér    FUVO – Sørumsand 2 1-0 (0-0)

For to uker siden hadde FUVO-jentene ingen problemer med å feie Sørumsand av banen med sifrene 7-3. Når lagene møttes igjen på søndag ble det et mye jevnere oppgjør.

Målløst til pause
Hjemmelaget manglet litt sting i en jevn og tett første omgang, hvor gjestene fra Sørumsand kom til de største målsjansene. Dina Bommo Skogholt i FUVO-buret stod som en Gud og stoppet alt som kom i hennes vei. Uten henne hadde nok Sørumsand gått i garderoben med en ledelse.

FUVO-trener Bjørn Fidje oppsummerte først omgangen med følgende ord.
– Dina (Bommo Skogholt) holdt oss inne i matchen etter en omgang hvor vi sleit med å komme til de store mulighetene.

Keeper-Dina stod som en levende vegg
Andre omgangen startet som første, det bølget frem og tilbake, frem til Sunniva Søreng fant det for godt å fyre av et fantastisk skudd som føyk som prosjektil i mål. Dermed stod det 1-0 til FUVO, som etter spill og målsjanser var en litt heldig ledelse.

Etter målet tok Sørumsand over og skapte et massivt press mot FUVO-jentene. Men bakerst hadde keeper-Dina bestemt seg for at hun ikke skulle slippe inn mål denne dagen. Hun vartet opp med flere glimrende redninger og holdt buret rent helt til dommeren blåste av.

– Alt i alt en litt heldig seier, men det er lov å ha god keeper og deilig å vinne på en litt svak dag. Selv om vi får til noe bra spill, er det et stykke unna vårt beste, fastslo FUVO-trener Bjørn Fidje ovenfor Nesfotballen.

Siden Lørenskog 2 tapte sin kamp, rykket FUVO opp på tabelltoppen, men med en kamp mer spilt. FUVO avslutter årets sesong tirsdag 13.oktober, hjemme mot Fjellhamar 3.

FUVO stilte med følgende lag: Dina Bommo Skogholt, Sarah Leonora Moen Solberg, Elise Gram Andersen, Daniela Myrvang Freltofte, Victoria Østvold Byfuglien, Sara Michelle Johnsen, Mina Solvang Kjærstad, Nora Josefa Rodrigues, Sunniva Søreng, Matilde Ishaug, Victoria Myrvang Freltofte og Vilde Sofie Trøftbråten