FUVO knuste Grorud2

FUVO skulle egentlig tatt turen til Drøbak og møtt Drøbak/Frogn lørdag, men trøbbel med banen gjorde sitt til at vertene måtte avlyse kampen. Heldigvis stilte Grorud 2 sporty opp på kort varsel.  De unge spillerne fra Grorud fikk det etter hvert veldig tøft mot et mer fysisk FUVO-lag.

Hjemmelaget kjørte store deler av første omgangen med brekket sånn halvveis på, men ledet 2-0 og hadde full kontroll. De fortsatte litt i samme duren i starten etter sidebytte, men så satte de på turboen og fosset i fra Grorud. Da dommeren blåste i fløyta for siste gang hadde FUVO plassert hele åtte baller bak gjestenes keeper. kampens profil ble Kim Brenna med 2 mål og 5 assist.  Oliver Nøvik 2, Martin Taugbøl, Julian Paulsen, Mathias Vikane og selvmål scoret de resterende målene.

Taugbøl med kampens første

FUVO fikk en god start med scoring allerede etter to minutters spill. Et innlegg fra Kim Brenna fant veien til nykommer Martin Taugbøl på bakerste stolpe, som på sin andre sjanse, satte ballen i nota. Like etterpå kunne Taugbøl satt inn sitt andre, men headinga gikk rett på keeper. Vertene hadde full kontroll defensivt og slapp ikke gjestene til med eneste målsjanse de første 45 minuttene.  FUVO hadde greit mye ball, men var ikke nøyaktige nok i verken løp eller pasninger, og gikk seg litt for ofte fast. Etter 37 minutter var det imidlertid tid for 2-0. En corner fra Kim Brenna ble sendt videre inn i eget mål av en Grorud spiller.

Brenna med 2 mål og 3 assist i 2.omg.

Det tok litt tid i andre omgang før FUVO tok av håndbrekket, men når det først var gjort, så var det kun ett lag på banen.  Etter en times spill fant Simen Nordnes, Kim Brenna, med en glimrende stikker. Brenna takket for pasningen med å klinke ballen kontant i nettet. Det siste kvarteret ble kattens lek med halvdød mus. Brenna, som våknet skikkelig til live den siste halvtimen, økte til 4-0 med en god gammeldags tupp, etter fint forarbeid av Julian Paulsen. Like etterpå var rollene byttet om. En Brenna corner fant veien til hodet til Paulsen, som headet inn kampens femte mål. I det kampen gikk inn i de ti siste minuttene, var det tid for kampens fjerde assist fra lagets goalgetter Kim Brenna. Et utsøkt innlegg ble stupheadet inn i mål av Oliiver Nøvik. Helt på tampen økte juniorspiller Mathias Vikane til 7-0, før Nøvik fastsatte sluttresultatet til 8-0 i kampens siste minutt. Nok en gang var Brenna nest sist på ballen.

For andre kamp rad fikk flere juniorspillere muligheten, og nok en gang gjorde de seg fortjent til skryt. Denne gangen representert ved Markus Sæter, Mathias Vikane og Henrik Bøhler.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Marius Nordby, Stian Westerheim, Julian Paulsen, Kristian Edøy Hansen, Martin Taugbøl, Simen Nordnes, Ørjan Hopen, Oliver Nøvik, Markus Sæter og Kim Brenna.
Benyttede innbyttere: Mathias Vikane for Stian Westerheim, Henrik Bøhler for Markus Sæter