FUVO vant målrikt oppgjør

Brenna “on fire”

Lørenskog har alltid vært en ugrei motstander for FUVO. I fjor tapte man begge serieoppgjørene og de to siste besøkene på Rolvsrud har endt med null poeng og 1-12 i sekken. Ørjan Heiberg & Co hadde derfor ikke de aller største forventningene til å dra i land en seier da de lørdag formiddag inntog kunstgressmatta på Rolvsrud. Men så feil kan man ta.

Kampen var knapt fem minutter gammel da Baktiar Rzaev snappet ballen fra en Lørenskog-spiller, kom seg ned mot dødlinja før han la inn til Kim Brenna, som dro seg til venstre før han feide ballen i mål. Få minutter senere var det tid for enda mer rot i forsvaret til hjemmelaget. Kim Brenna vant ballen fra backen, og med fri bane mot mål lot han se ikke be to ganger. Dermed stod det 2-0 til FUVO, uten at noen av Lørenskog-spillerne skjønte hva som hadde skjedd.

Det tok et kvarter før hjemmelaget kom til sin første avslutning, men en glimrende blokkering av Stian Westerheim hindret scoring. Litt senere hadde Lørenskog et skudd som gikk rett på Andre Thomsen.

Men der hjemmelaget misset, var FUVO både gode og effektive, men mest av alt, laget har en goalgetter ved navn Kim Brenna.

En drøy halvtime ut i kampen fant Ørjan Hopen spissen med en nydelig kjip inne i boksen. Og da flere Lørenskog-spillere datt som fluer foran Brenna, fikk toppscoreren en enkel oppgave med å trille ballen over målstreken.

Hjemmelaget svarte umiddelbart med et herlig langskudd helt oppe i vinkelen fra 25 meters hold. Men FUVO var ikke ferdig, og i omgangens siste minutt økte Baktiar Rzaev til 4-1 da han tappet inn en perfekt pasning fra Brenna.

Viste styrke da Lørenskog var på vei inn i kampen.

Hjemmelaget gikk hardt ut etter sidebytte og kom til et par halvsjanser før FUVO slo tilbake med en glimrende overgang. Kim Brenna var nede på egen banehalvdel for å slå en ball perfekt ball frem til Ørjan Hopen, som på sin side sendte ballen videre på en touch til Baktiar Rzaev. Dessverre fikk Rzaev en dårlig første touch, dermed trillet ballen inn til keeper.

Lørenskog-trener Julian Madsen må ha gitt spillerne sine en skikkelig overhaling i pausen, for det var et annet lag som etter hvert klarte å presse FUVO bakover i andre omgang. Det resulterte etter hvert i to scoringer, og med et kvarter igjen var laget cm unna sin tredje scoring, men en glimrende enhåndsredning helt oppe ved tverrliggeren av Thomsen, gjorde sitt til at FUVO fremdeles ledet komfortabelt. Men det gikk ikke lange stunden før Lørenskog fikk sitt tredje mål, og dermed var det plutselig kamp igjen.

FUVO-spillerne skjønte alvoret, tok seg sammen, og satte inn et mer presist kollektivt press enn de hadde hatt det siste kvarteret. Prøvespiller, Ole Kristian Aurland Myhre fra Flisa, viste gode takter fra sin backposisjon. Med litt under ti minutter igjen å spille var han utrolig nærme å øke til 5-3, men til tross for at ballen hadde god retning, endte avslutningen i stolpen.

Bortelaget avsluttet kampen best, og med få minutter igjen å spille pekte dommeren på straffemerket etter at en forsvarspiller hadde vært oppe med armen i ansiktet på Brenna. Staffen satte Brenne selv enkelt i mål.

Nykommer Simen Nordnes avsluttet en god dag på jobben med å fastsette sluttresultatet til 6-3 til FUVO, med en meget god avslutning fra 18 meters hold som fant strake veien til nettmaskene.

FUVO-trener Ørjan Heiberg var meget fornøyd med å score seks mål mot en god motstander fra nivået over.

• Vi gjennomfører nok en god kamp. Scorer seks mål, men slipper inn tre, som er litt for mye, Spesielt et par av dem. Vi har en periode  i 2.omgang hvor vi løper litt for mye en og en, det er også i denne perioden Lørenskog scorer sine mål. Vi hever oss imidlertid på 4-3, scorer to mål og vinner fortjent. Vi er i rute, men har fremdeles en del ting å jobbe med, sier en fornøyd FUVO-trener Ørjan Heiberg til Nesfotballen.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Marius Nordby, Stian Westerheim, Fredrik Nilsen, Ole Kristian Aurland Myhre, Fredrik Krogsæter, Ørjan Hopen, Simen Nordnes, Oliver Nøvik, Baktiar Rzaev og Kim Brenna.
Benyttede innbyttere: Mathias Vikane  15 min for Fredrik Krogsæter og Markus Sæter 5 min for Ole Kristian Aurland Myhre