FUVO trakk det lengste strået i finalen.

FUVO lå under med 5-0, men vant til slutt.

Team Nes jr satte fire av fem straffer i mål og tok med det ledelsen 4-0 før finalen mot FUVO var i gang. Alt i alt har de unge guttene scoret på 14 av sine 16 tildelte handicapstraffer, som må sies å være meget imponerende.  Kampen startet med FUVO press, men så rotet keeper Fredrik Nilsen det til for seg selv og laget og vipps så fikk Team Nes spiller nr 7 en enkel oppgave med å sende ballen i det tomme målet fra egen banehalvdel.

FUVO satte opp tempoet og presset de unge spillerne bakover. Først reduserte Stian Westerheim til 5-1, før Kim Brenna og Oskar Wang putta hvert sitt.  Storfavoritten var da i ferd med å knekke Team Nes, men så slo ungguttene nok en gang tilbake.  6-3 holdt seg til pause, og flere og flere begynte å tro på en av tidenes største skreller. Skulle juniorlaget til Team Nes klare å holde FUVO på avstand i de siste 15 minuttene, eller ville favoritten innfri?

Oskar Wang ble matchvinner

FUVO og Kim Brenna fikk en pangstart på andre omgangen med scoring allerede etter ett minutt, og etter fire minutter tente Preben Finstad et ytterlige håp til favoritten da han reduserte til 6-5. Det var høyt tempo, men Team Nes forsvarte seg veldig godt, men med fem minutter igjen å spille utlignet en hardt presset Finstad til 6-6 med hælen.

Fire minutter før slutt kom avgjørelsen. Team Nes-keeperen trodde han kastet til en medspiller, men Oskar Wang fikk kastet frem beinet og forhindret pasning, samtidig som ballen trillet i det tomme buret.

Dermed endte pokalen som forventet til storfavoritten i finalen, men den satt langt inne, og juniorlaget til Team Nes ga FUVO kamp til siste slutt.

Dette var FUVOs sjuende seier i Romjulscupen siden starten i 1983.

Brenna ble turneringens toppscorer for fjerde gang

Kim Brenna fra FUVO ble toppscorer i turneringen med 11 mål.  Dette var for øvrig fjerde gangen han gikk til topps. Den første gangen var helt tilbake i 2004, da han spilte for Bygdelaget. Han gjentok bedriften i 2011, for Fenstad FK og i 2014 for FUVO.  Geir Frigård har blitt toppscorer flest ganger med fem.

På vinnerlaget til FUVO spilte Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Oskar Wang, Kim Brenna, Oliver Nøvik, Baktiar Rzaev, Mads Rismoen, Preben Finstad, Julian Paulsen og Sivert Dæhlie.

Her mottar FUVO-Kaptein, Stian Westerheim, vandrepokalen til odel og eie.