Team Nes G19 og G16 til topps i B-sluttspillet på Lillehammer

Team Nes deltok med 7 lag i helgens Lillehammer cup.  Der gjorde de seg godt bemerket ved å vinne to av finalene i B-sluttspillet, men best gjorde Team Nes3 G19 , som gikk til semifinalen i A-sluttspillet. De kvalifiserte seg til A-sluttspillet  gjennom å vinne sin pulje. I kvartfinalen slo de KFUM- Kam med hele 8-3, men i semifinalen ble Lillehammer FK 2 for sterke. Vertslaget vant 4-2 i en jevn og spennende kamp. I finalen viste de seg som turneringens beste lag ved enkelt slå Lillehammer 1 med 5-2. Dermed ble det 3.plass for Team Nes 3 G19.

Team Nes G19 til topps i B-sluttspillet

Team Nes 1,2 og 4, gikk alle til B-sluttspillet.  Team Nes 4 røyk ut i kvarten, mens Team Nes 1 tapte semifinalen. Laget som gjorde det best var Team Nes 2. De endte på 4.plass i puljen, men i B-sluttspillet var de uovervinnelige. I 1/8-delsfinalen slo de Follebu/Gausdal med hele 7-2. I kvarten ble det jevnere, men de klarte å ro i land en 2-1 seier over Fron Fotball 2010 Flamengo. I semifinalen ble det mye lettere da de knuste Roterud med 6-2, og i finalen så var de rett og slett best fra start til mål, og da dommeren blåste av stod det 8-2 til Team Nes 2.

Team Nes G16 til topps i B-sluttspillet

Team Nes stilte med tre lag i G16-klassen, og best gjorde førstelaget det. Etter en litt skuffende 3.plass i puljespillet, slo laget knallhardt tilbake i B-sluttspillet.  I 1/8-delsfinalen slo de Alvdal 2 med 4-1, mens i kvartfinalen feide de Roterud2 av banen med hele 6-0. I semifinalen ble Fron Fotball parkert med 4-1,dermed var laget klare for finalespill mot Alvdal 1.  I en målrik kamp kunne til slutt 16-åringene fra Team Nes slippe jubelen løs etter å ha vunnet 9-5.

Team Nes 2 og 3 gikk også videre til B-sluttspillet, men begge røyk ut i kvartfinalen.

FUVO J19 røyk ut i kvarten

FUVOs J19 deltok også i den samme turneringen. De endte på 3.plass i sin pulje og gikk dermed videre til B-sluttspillet. Der ble først seier i 1/8-delsfinalen mot Øyer-Tretten med 4-2, men så ble det dessverre bråstopp i kvartfinalen mot Otta2, som vant kampen med 2-0.