R&Å spilte uavgjort mot Hauerseter

Raumnes & Årnes spilte sin tredje treningskamp for året da de gjestet Jessheim idrettspark og divisjonskollega Hauerseter til match torsdag kveld. I et surt og kaldt vintervær tok de blåkledde ledelsen 1-0 etter scoring fra straffemerket ved Patrick Elvethun Hansen, etter at Lasse Holum Hansen var blitt felt. Dette holdt til et lite stykke ut i andre omgangen da hjemmelaget utlignet til 1-1.  Et resultat som holdt seg kampen ut.

Neste treningskamp for R&Å er 24.februar, borte mot Lillehammer.

R&Å startet med følgende lag i 1.omgang: Truls Frogner, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen, Jørgen Aaserud, Patrick Andreassen, Patrick Elvethun Hansen, Robin Rognerud, Lasse Holum Hansen, Mads Elvethun Hansen og Fredrik Autio.

I 2.omgang gjorde trener Svein Pettersen sju bytter og stilte med følgende lag: Truls Frogner, Markus Grønvold, Simen Holter, Sebastian Thøger-Andresen, Fredrik Stokkebryn, Eivind Solhaug, Patrick Elvethun Hansen, Martinus Granum, Thomas Wiksaas, Mads Elvethun Hansen og Fredrik Stenbro