FUVO vant fortjent mot Lørenskog

Firemålsscorer Kim Brenna

FUVO tok en meget sterk seier da de lørdag formiddag slo Lørenskog med hele 6-3 på Rolvsrud stadion. Målgarantist Kim Brenna er i gryende målform om dagen og scoret ekte hat-trick i løpet av den første halvtimen. Lørenskog reduserte til 3-1, men Baktiar Rzaev fastsatte pauseresultatet til 4-1.

Andre omgangen ble litt mer rotete. Lørenskog reduserte to ganger, men på stillingen 4-3 tok FUVO gutta seg sammen,og på tampen av oppgjøret satte først Kim Brenna inn sitt fjerde mål fra straffemerket, før nykommer Simen Nordnes presenterte seg med en herlig kanonscoring fra 18 meters hold. Et perfekt punktum mot en god motstander som i fjor endte på 5.plass i Norsk Tipping-ligaen.

Vi kommer tilbake med mer info i løpet av dagen.