Hvam med to sterke seiere denne uken

Nykommer Kevin Pihl har funnet målformen i sin nye klubb. Denne uken har han smakket inn tre mål. (Foto: Hvam IL)

Hvam ligger meget godt an før årets 8.divisjon sparkes i gang om drøye to mnd. Denne uken har laget spilt to treningskamper. Mandag trakk de det lengste strået i et jevnt oppgjør mot Sand, som i fjor befant seg i 7.divisjon.  Laget viste klasse ved å snu 1-2  til 6-4 seier.

Tony Kristiansen scoret to mål, mens Gøran Haga, Kevin Pihl og Bjørn-Tore Solvoll scoret de andre målene. I tillegg scoret Sand et selvmål.

Torsdag var det tid for nok en match mot et lag fra høyre nivå. Kurland, som i fjor spilte i 6.divisjon, tok i mot Hvam til kamp på kurlandsparken. Vinterkulda var tilbake, men nok en gang leverte Hvamsingene et målrikt oppgjør. Hvam stilte med utespiller Simen Andreassen i mål, og han fikk en tøff start mellom stengene.  Allerede før kampen var ti minutter gammel lå den første ballen i nota bak Andreassen. 1-0 til Kurland holdt seg til pause, men tradisjonen tro så viste Hvam seg som det beste laget i andre omgang.

Som mot Sand så snudde de underlege til seier. Hvam scoret to ganger litt ut i andre omgangen, men Kurland slo tilbake og utlignet til 2-2. Hvam var imidlertid ikke ferdige for dagen og puttet to mål til, slik at sluttresultatet ble 2-4.  Det betyr at Hvam har scoret 18 mål på sine fire treningskamper så langt i sesongen. Målscorere mot Kurland var Kevin Pihl 2, Tony Kristiansen og Gøran Haga.