Skjetten avgjorde med to sene mål(fullstendig referat)

FUVO stilte med en meget tynn tropp da de tok i mot Skjetten til treningskamp lørdag ettermiddag.   FUVO-trener Ørjan Heiberg påpekte imidlertid at det er positivt at fire juniorspillere fikk og har fått mye spilletid så langt i sesongen.

Men det er ikke til å stikke under en stol at savnet av toppscorer Kim Brenna var stort.  8 mål på fire treningskamper, forteller sitt om en goalgetter i målform. Nå scoret FUVO riktignok to mål og ledet til pause, men det når det først raknet litt på slutten, så klarte man ikke å skape noe som helst.

Vertene leverte en solid første omgang, hvor man lå godt defensivt strukturert i rammene og neket Skjetten rom.  Ørjan Hopen kom til kampens første mulighet da han feide av gårde et frispark som Skjetten keeperen måtte gi en retur på. Like etterpå reddet en for dagen meget opplagt Andre Thomsen en god Skjetten mulighet.  Etter ti minutters spill satt den for hjemmelaget. Hopen slo en presis corner som Fredrik Nilsen stusset inn i nettmaskene.

Bortelaget hadde ballen mest, men sjansestatistikken var jevnt fordelt. Det var allikevel FUVO som gikk opp til 2-0 med seks minutter igjen å spille. Stian Westerheim ble dratt ned like utenfor sekstenmeteren, dermed fikk Ørjan Hopen nok en mulighet til å teste venstreslegga. Med en herlig touch skrudde han ballen rundt muren og inn i mål. Like før lagene skulle gå i garderoben dro FUVO på seg et unødvendig brudd. Skjetten kjørte en kjapp kontring og vipps så reduserte de til 2-1.

FUVO-trener Ørjan Heiberg var brukbart fornøyd med de første 45 minuttene.

• Kort oppsummert så gjennomfører  vi en ok 1.omgang. Ligger godt i rammene og nektet Skjetten rom. Det er også sterkt å lede 2-1 til pause, forteller treneren.

Få minutter ut i andre omgang ble Baktiar Rzaev spilt igjennom alene med keeper, men brukte alt for lang tid før han avsluttet. Og selve avslutningen var det heller ikke mye å rope hurra for. Vertene holdt brukbart følge med gjestene i første halvdel av omgangen, men etter 63 minutter utlignet Skjetten til 2-2. Like etterpå kom Skjetten til en dobbelsjanse hvor begge avslutningene smalt i tverrliggeren.

Da FUVO tok ut Stian Westerheim og Skjetten satte innpå blant annet Martin Rosenkilde og Ole-Christian Moltzau, ble det klasseforskjell på lagene. Skjetten kom etter hvert til en del innlegg, men FUVO-forsvaret holdt brukbar stand helt til kampuret vippet 85 minutter, da tappet Martin Rosenkilde inn en corner. To minutter senere fastsatte gjestene sluttresultatet til 2-4.

• Vi hadde god defensiv struktur i en drøy times spill, men vi fikk det tøft mot slutten. Vi orket ikke/klarte ikke å flytte beina raskt nok. I tillegg kom Skjetten til litt flere innlegg enn jeg kunne ønske meg. Strukturen glapp mer og mer opp og det var sånn sett ikke helt ufortjent at Skjetten til slutt gikk seirende ut av matchen, sier Heiberg til Nesfotballen etter kampslutt.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Ovar Skjevdal, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Kristian Edøy Hansen, Fredrik Krogsæter, Ørjan Hopen, Simen Nordnes, Abdi(prøvespiller), Baktiar Rzaev og Mathias Vikane.

Benyttede innbyttere: Per Anders Vågan  og Henrik Bøhler Evensen.