Bli manager for et Fantasy lag i 4.divisjon

Lokalfotballen kom denne uken med en utrolig spennende nyhet. Fantasy Romerike er et spill hvor du kan være manager i 4.divisjon på Romerike. Det betyr at du kan sette sammen et lag bestående av spillere fra følgende klubber: Aurskog-Høland, Blaker, EIF, Eidsvold Turn2, Fet, FUVO, Hauerseter, Kløfta, R&Å, Rælingen, Skedsmo2, Strømmen 2, Sørumsand og Ull/Kisa 2.Her får man testet ut hvor god greie man har på lokalfotballen i 4.divisjon. Klarer du å sette sammen en bedre 11ér enn dine venner? Prøv da vel:-)

 

Lokalfotballen skriver følgende på sin hjemmeside:

I 2018 er Fantasy Romerike den store nyheten i lokalfotballen på Romerike. Nå kan du vinne gode premier, og du kan selvfølgelig bli kongen i lokalfotballen.

I samarbeid med Fantasy Innlandet (www.fantasyinnlandet.com) kommer den mest spennende nyheten i år i Lokalfotballen. Nå kan du være med og være manager i 4. divisjonen på Romerike, og det vanker gode premier og masse ære.

Kameratene Christoffer Nygård og Kim Kristiansen hadde lenge den drøm om fantasy i breddefotballen, og de har nå virkelig lagt seg i selene for å utvikle det for fotballen i Innlandet. Etter litt diskusjon ble det raskt enighet om at vi skulle lage en fantasy for Romerike også.

Hvorfor dette fokuset på fantasy og breddefotballen, karer?

? Breddefotballen er noe alle fotballinteresserte har et forhold til, men som sjelden blir løftet ut fra den lokale nærbutikken. Vi ønsker å øke oppmerksomheten rundt breddefotballen i distriktene. Dette er selvfølgelig et løft for spillerne, men også for oppmenn, materialforvaltere og ikke minst andre frivillige som jobber uendelig antall timer for hjemstedet. Vi ønsker at disse skal få mer blest rundt seg og sitt lag. Vi vil ha flere som snakker om småklubbene. Vi vil ha flere tilskuere på kamp. Vårt håp er at Fantasy Romerike i samarbeid med Lokalfotballen kan bidra til dette. Vi slår rett og slett et slag for bredden, sier Kim til Lokalfotballen.

 

Les hele artikkelen her: http://www.lokalfotballen.blog/2018/02/26/er-du-klar-for-fantasy-romerike

Bildet og artikkel er hentet fra Lokalfotballen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg