R&Å enkelt til finalen i Galterud-Cupen

Raumnes & Årnes hadde i realiteten små problemer med å slå Fjelltun/Sander 2 i dagens semifinale i Galterud-Cupen. Litt spennende var det riktignok på stillingen 4-3 et stykke ut i andre omgangen,men de blåkledde hadde i det store og hele god kontroll. I finalen møter de 5.divisjonslaget Veitvet, som heller ikke hadde problemer med å slå G19-laget til Eidskog med 5-1.

Fjelltun/Sander 2 satte inn sin handicapstraffe,men Eivind Solhaug utlignet allerede etter fem minutters spill. Tre minutter senere fant Patrick Elvethun Hansen, broder Mads med en fin pasning. Sistnevnte svarte med å sette kula nede i det ene hjørnet. Årnes-laget kjørte kampen og hadde full kontroll mot 6.divisjonslaget fra nabokommunen.  Eivind Solhaug sendte blåtrøyene opp i 3-1 med et langskudd som keeper rotet over målstreken,men like før pause skapte Andreas Lundgren nytt liv i kampen da han reduserte til 3-2.

Den tidligere Skogbygda-spilleren Bjørn Steinar Nordby misset handicapstraffen som ble tatt i pausen, dermed startet R&Å andre omgangen med 3-2 ledelse.

Det ble mye straffespark i kampen. Først sendte Patrick Elvethun Hansen R&Å opp i 4-2, før Fjelltun/Sander2 reduserte til 4-3, ti minutter ut i omgangen.Begge målene kom fra straffemerket.

25 minutter ut i andre omgangen økte Lasse Holum Hansen til 5-3, etter at keeper måtte gi retur på et skudd fra Magnus Krefting Hansen. Like etterpå la Thomas Wiksaas på til 6-3, og med det var finalen sikret.På tampen av oppgjøret økte Eivind Sveinhaug til 7-3, før Lasse Holum Hansen fastsatte sluttresultatet til 8-3.

Finalen mellom R&Å og Veitvet spilles kl 15:45