SIF/FUVO3 med knepen seier

Det startet veldig bra for samarbeidsklubben Skogbygda/FUVO3 i deres første treningskamp for året, som ble spilt søndag 10.mars på Funnefoss Kunstgress. Motstander Ytre Rælingen endte i fjor på plassen bak Skogbygda, og det skulle vise seg i starten at de hadde mer enn nok å gjøre mot et aggressivt SIF/FUVO3-lag som tok ledelsen 2-0 før de ante hva som hadde truffet dem

Gaute Borgenholt og Eivind Husås (fra straffemerket), gjorde sitt til at hjemmelaget fikk den pangåpningen de håpet på. Dessverre scoret Hurdal to litt heldige mål, slik at lagene gikk i garderoben etter de første 45 minuttene med 2-2.

Det tok ikke mange minuttene ut i andre omgangen før ringreven Steve Johnsen tappet inn 3-2 til SIF/FUVO3. Vertene var best i første halvdel av omgangen i en ikke alt for god kamp, og Johnsen burde lagt på til 4-2,men fikk ikke skikkelig dreis på avslutningen etter et godt slått innlegg fra høyre. I stedet gikk YRIL rett opp i angrep og fikk straffe, som de satte sikkert i mål.  Mot slutten av kampen tok bortelaget mer og mer over, men helt på tampen av oppgjøret ble Kasper Aanerud felt inne i YRIL-boksen. Straffen satte Aanerud selv sikkert i mål. 4-3 til hjemmelaget ble også sluttresultatet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg