Fenstad SK med storseier over Hurdal

Fenstad SK spilte søndag 11.mars sin andre treningskamp for året da laget tok i mot Hurdal til kamp på Funnefoss kunstgress. Den første endte med 1-3 tap for Fet3, men laget fikk en stor opptur i møte med Hurdølingene.

Vi tok en prat med FSK-trener Morten Bøhn etter matchen.

-Vi møtte Hurdal som er i samme situasjon som vi var for 2 år siden. Helt ny oppstartet ungt lag som vil ha det gøy på fotballbanen. Derfor la vi en plan der vi ville overraske dem med å stå høyt og hindre dem kontringer. Noe som må sies å være et vellykket trekk, sier treneren

I det som etter hvert skulle bli et skikkelig surt snøvær, tok Fenstad SK ledelsen allerede 5 minutter. Et langskudd fra Jan Niklas Hagen vant veien til nettmaskene. Like etterpå var vartet Ole Kristian Østmo Bye med et skudd i vinkelen fra skrått hold. Fenstad SK-spillerne fortsatte å feie av gårde langskudd, og etter et kvarter spill økte Espen Thorvaldsen til 3-0 med et skudd fra 20 meter.

– Etter de tre målene roet spillet seg ned og vi la oss litt lavere. Etter en halvtime økte Ole (Kristian Østmo Bye) til 4-0, som også var pauseresultatet.

2.omgangen bar preg av mange bytter, og ikke minst gjorde snøværet at banen ble glatt og vanskelig å spille på. Hurdal reduserte til 4-1 etter at et tilbakespill gikk forbi keeper. Hurdalangriperen hadde ingen problemer med å sette ballen i det tomme buret.  Leiesoldat Rolf Christian Hushagen fastsatte sluttresultatet til 5-1, etter kun noen få minutter på banen.

– En fin 1.omgang med mye spill og herlige mål, og en omgang med glatt bane og mange bytter er vel en grei oppsummering av kampen.  Totalt sett en positiv opplevelse, forteller FSK-trener Morten Bøhn til Nesfotballen etter kampslutt.

Ole Kristian Østmo Bye scoret FSK sitt mål i 1-3 tapet for Fet 3

Lørdag 17.mars er det duket for neste treningskamp. Da tar Fenstad SK i mot Haga til match på Funnefoss Kunstgress.