FUVO tapte mot svensk motstander

FUVO tapte onsdag 2-1 for det svenske 3.divisjonslaget Ludde. Kampen ble spilt på en strøken gressmatte i Tyrkia, hvor FUVO for tiden befinner seg på treningsleir.

Kampen var forholdsvis jevnspilt, hvor lagene hadde hver sine perioder.

Kim Brenna kunne sendt nesbuene i ledelsen etter ca 10 minutter, men misset fra straffemerket, etter at han selv var blitt felt.

Svenskene fra Malmøtraktene gikk til pause med 1-0 ledelse, men doblet den et par minutter ut i andre omgang.

FUVO avsluttet kampen best, men kom aldri nærmere enn et trøstemål fra juniorspiller Per Anders Vågan.

Men det skal sies at det var et klassemål. Brenna mottok et frispark fra Ørjan Hopen, dro seg elegant forbi sin oppasser og fosset ned til dødlinja før han la inn til Per Anders Vågan, som stupheadet ballen i mål.

Nevnte Vågan spilte forøvrig en meget god kamp for FUVO.