Pause Gjelleråsen – FUVO

Alle oddsselskapene har Gjelleråsen som dagens favoritt, noe som også må ses som naturlig da de har både hjemmebanefordel og spiller i en divisjon over laget fra Opakermoen. FUVO hadde imidlertid ingen planer om å gi ved dørene.

Første omgangen ble en omgang hvor hjemmelaget styrte mye og ledet fortjent 2-0, til pause. Markus Kassa sendte hjemmelaget opp i ledrlsen allerde etter 3 minutters spill. I omgangens siste minutt økte samme spiller til 2-0 fra straffemerket.

FUVO har slitt med både tempo, pasningene og duellspillet. Gjelleråsen har også hatt en ball til i nota, men dommeren blåste frispark til gjestene.Preben Finstad kom til FUVO eneste store målsjanse de første 45 minuttene.

FUVO starter med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre , Stian Westerheim, Sondre Emilsen, Marius Nordby, Fredrik Nilsen, Ørjan Hopen, Simen Nordnes, Julian Paulsen, Preben Finstad og Kim Brenna.