Presentasjon av R&Å 3

 •   

Gøran Johansen og R&Å 3 satser på å underholde i årets 9.divsjon.

Presentasjon av R&Å3

Raumnes & Årnes har vært uten tredjelag i flere år, men i år var tiden moden for å prøve igjen. Gøran Johansen, som har vært en av primus motorene rundt rekruttlaget de siste årene, har nå tatt på seg ansvaret med å styre R&Å3 så høyt som mulig opp på 9.divisjonstabellen.

Han kan fortelle at laget har hatt en grei oppladning til årets sesong. De har trent en gang i uka, og så langt spilt fire treningskamper. Disse har resultert i tre tap og en seier.  Det som er mest hyggelig er at de har fått tilbake mange spillere som ikke som knapt har rørt en ball på mange år.

Hva er lagets målsetning, og hvilke spillere hos dere selv har du størst forventning til i årets sesong?

 • Målsetningen er å komme på øvre sikt på tabellen. Jeg aner ingen ting om de lagene vi skal møte, så tørr ikke si så mye om topp og bunn, eneste jeg har hørt rykter om er at Skjetten 5 har et ålreit lag. I tillegg har jeg hørt at vi er favoritter til å vinne serien på oddsen, men det er alt jeg har fått med meg, sier Johansen til Nesfotballen.
 • Størst forventning har jeg til Toma Rimac, så får vi se om han takler presset! Den spilleren som tar de største stegene tror jeg blir Marius Johansen. Han er endelig tilbake på fotballbanen, og jo flere treninger og kamper han får, jo bedre kommer han til å bli

Gøran Johansen har som alltid stor tro på at han vil bli sitt lags toppscorer, men sier at med kun ett mål på fire treningskamper, så ser det mørkt ut. Dermed har han byttet fokus til å bli den spilleren som tart størst steg i løpet av sesongen, så får heller en annen Johansen ta seg av toppscorertittelen.

Hva er lagets sterkeste side?

 • Vårt lag sterkeste side er nok samholdet, vi er mange kompiser på et lag. Fra vi startet opp i januar med å slå sammen fjorårets treningsgruppe sammen med gutter som har lyst til å spille kamper, så har vi blitt en fin gruppe av yngre og eldre, merker også at garderobekulturen har kommet mer og mer, og det er viktig!
 • Også er vi mange Årnes gutter på dette laget, noe som vi synes er viktig. Når det er sagt, så må jeg skynde meg å si at her er aller hjertelige velkomne til å prøve seg. Noe som jeg tror er en utfordring med et 3-lag er at det er folk som har familieliv og prioriterer annerledes, derfor tror jeg også at vi ikke kommer til å vinne serien i år. Hadde vi kunne stilt samme lag hele tiden, så tror jeg vi hadde vunnet, men vi har ofte mange forfall. Heldigvis har vi mange spillere å ta av, sier laglederen.

Årets stall. Anders Kjensli, Eirik Sannerud Moe, John Kristian Lystad, Hans Werner Sætran, Sigurd Løken, Kjell Myhr, Marius Johansen, Rolf Marius Hexeberg, Stian Hartweg, Kristian Flekke Mathisen, Simen Olsen, Gøran Johansen, Roy Anders Bråthen, Espen Østeng, Christian Strand Hammond., Gøran Smedstuen, Kim Andre Gran, Jonas Bergersen, Mads Berget, Øystein Linnes, Alf Halvor Gåsvær, Jøran Karlsen, Omid Taheri og  Svend Oscar Bråthen.

Noen av disse er prøvespillere som ikke har skrevet under enda, men som trener med oss. Vi har også en gjeng som trener, men som ikke skal spille kamper. Stian Linderoth Jensen skal også være med oss der han har mulighet denne sesongen. Vi jobber også med å overtale Stian Aaserud til å knyte på seg skoa igjen, han er jo en potensial toppscorer, konstaterer en optimistisk Gøran Johansen til Nesfotballen.

 

Gøran Johansen har vært sporty nok til å tippe tabellen i 9.divisjon

 1. Skjetten 5
 2. Kurland 2
 3. R&Å 3
 4. Flisbyen 3
 5. Nittedal 2
 6. Varpe
 7. Bøn
 8. Haga
 9. Fenstad SK

 

#R&Å #Nesfotballen #GøranJohansen #9divisjon “Nes “Fotball

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg