Fire nye historier fra FUVO-boka. Denne gangen fra nyere tid

Hassan Zakrijev ble i 2013 historisk da han tok FUVOs første NM-gull i boksing. 

Denne ukes historier fra FUVO-boka kommer fra kun få år tilbake Den starter med da FUVO i 2012 hentet en tidligere Tippeliga-profil til klubben i deres kamp om å overleve i 3.divisjon. Samme året ble klubben tildelt Folkehelseprisen. Den tredje historien handler om da Bodil Skjevdal trente tre lag samdidig som hun spilte selv på to lag, mens den fjerde og siste handler om da Hassan Zakrijev tok FUVOs første NM-gutt i boksing.

 

FUVO HENTET TIDLIGERE TIPPELIGA-PROFIL (2012)

FUVO sleit høsten 2012, og bestemte seg for å hente inn forsterkninger for å beholde plassen. Samtidig ble Fredrik Gulsvik løst fra sin kontrakt med Mjøndalen. Gulsvik var allerede i en alder av 17 år fast på Odd, og scoret i 2007 det som ble kåret til årets mål. I denne perioden var han ettertraktet av mange utenlandske klubber, men ble i Odd frem tom 2010. Før han kom til FUVO var han innom både Sandefjord og Mjøndalen. Det ble med kun fem kamper og ett mål i FUVO-drakta, men han var helt klart med på å redde klubben fra nedrykk.

 

FUVO TILDELT FOLKEHELSEPRISEN (MAI 2012)

FUVO mottok en gavesjekk på kr 5000,- fra Nes Kommune, for sitt arbeid med å fremme folkehelsen. FUVO fikk prisen for ?Gode inkluderende verdier, fokus på foreldrevett og fair play?. Videre ble det sagt følgende fra juryen: Et fantasisk godt kameratskap og miljø har alltid preget dette idrettslaget. Juryen slo også fast at FUVO har utmerket seg positivt på flere av områdene som utgjør statuttene for prisen.

 

BODIL TRENER TRE LAG (SEPT 2012)

Det er ikke for mange dametrenere generelt, ei heller ikke hos FUVO. Men Bodil Skjevdal nøyer seg ikke med å bare trene ett lag, nei hun trener like godt tre yngres lag , og er i tillegg lagleder guttelagene i alderen 12 til 14 år. Den tidligere eliteseriespilleren for Setskog, spiller selv fotball for K29, og for kort tid siden debuterte hun i 4.divisjon for damelaget. Det er med andre ord en travel dame.

 

FØRSTE NM-GULL I ORDINÆR BOKSING (NOV 2013)

Første gang FUVO deltok i Norgesmesterskapet i boksing var tilbake i 2003.Ti år senere tok Hassan Zekrijev klubbens første NM-gull. 

Hassan Zakrijev herjet i NM-finalen, og han sikret med det FUVOs første NM-gull i ordinær boksing. Boksetalentet pådro seg en hjernerystelse for to år siden, noe som medførte til et skadeavbrekk på nesten ett år. Zakrijev trente knallhardt før NM og vant 3-0 over Åmot-bokseren Jon Anders Vollan i finalen. Etter mesterskapet ga 16-åringen gullmedaljen til boksetrener Tor Øverby. Dette for å vise sin takknemlighet

 

Denne artikkelen er sponset av 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg