Seier til R&Å3

Stian Linderoth-Jensen, tuppet inn 2-0 i en kamp som endte med 4-2 seier.

Etter å hatt en pause på noen år er R&Å3 tilbake i seniorfotballen i 2018. Flere av spillerne har vært borte fra fotballen en periode, men har børstet støvet av skoene og gjort seg klare for å gjøre en innsats for R&Å3 i 9.divisjon. Årets første seriekamp endte med hele 6-1 tap for Skjetten5, men i den andre serierunden hjemme mot Nittedal2, skulle det imidlertid gå mye bedre.

Det var en revansjesugen gjeng som søndag tok i mot Nittedal2 til årets andre serierunde på Årnes Kunstgras.

• Jeg er ikke i tvil om at det Skjetten laget vi møtte i den første kampen, hadde kjempet i toppen av 8.divisjon, så gode var de, konstaterte lagleder Gøran Johansen til Nesfotballen.

3-0 etter 20 minutter

Heldigvis var R&Å-spillerne mer påskrudd og Nittedal 2 holdt heller ikke samme nivå som Skjetten5. Dermed skulle det vise seg å bli en mye mer hyggeligere kamp for de blåkledde.

• Vi kjørte kampen fra start av og allerede etter 20 minutter ledet vi 3-0. Nittedal hang ikke med i det hele tatt,

Simen Olsen satte inn 1-0 med en iskald avslutning i hjørnet. Få minutter senere driblet Stian Linderoth-Jensen seg forbi et par mann før han med en god gammeldags tupp sendte ballen i hjørnet. Kristian Flekke Mathisen avsluttet en meget god R&Å3 periode med enkelt sette inn 3-0, etter et glimrende innspill fra kanten.

• Vi hadde egentlig full kontroll fra start til slutt, og selv om Nittedal reduserte til 3-1 i en litt slapp periode fra oss, så var de aldri i nærheten av å reise herifra med poeng.
  • VI har ikke akkurat trent kondisjon som Haga i vinter, vi har spilt og kost oss på trening, og det fikk vi betalt for like før pause. Kristian Flekke Mathisen slo et fint innlegg som fant veien til Kim Andre Gran, som hadde kommet seg på første stolpe og smelte kula til på volley oppe i hjørnet.

Kontrollerte inn til 4-2 seier

Hjemmelaget fortsatte å skape veldig mye i 2.omgang også, men klarte ikke sette sjansene sine. I stedet reduserte Nittedal til 4-2, på et feilaktig dømt straffespark.

• Utenom målet, så styrte vi 2.omgangen. Vi vant en fortjent seier og nyter våre 3 første poeng. Men vi må nok ha litt mer variasjon på treningene fremover, vi har bare spilt på hver trening. Får vi til å legge inn litt dødball- og avslutningstrening fremover, så blir nok dette enda bedre, sier en veldig fornøyd Gøran Johansen til Nesfotballen etter kampslutt.

R&Å 3 stilte med følgende tropp: Eirik Sannerud Moe, Svend Oskar Sundseth Bråtho, Anders Kjensli, Stian Hartweg, Simen Olsen, John Kristian Lystad Kjell Myhr, Kristian Flekke Mathiesen, Marius Sormerud Johansen, Gøran Johansen, Kim-Andre Pettersen Gran, Hans Kristian Hofsrud og Stian Linderoth-Jensen.