Forhåndsinfo før kampen mellom Ull/Kisa2 og FUVO

Ull/Kisa 2- FUVO     30.april      kl 19:00

Sted: Jessheim Stadion

FUVO fikk sin andre kamp for året utsatt for en uke siden, men står i likhet med Ull/Kisa 2 uten tap. Forskjellen er at FUVO har fire poeng etter to kamper, mens Ull/Kisa2 leder serien med tolv poeng etter fire kamper. I tur og rekke har de slått Fet, Sørumsand, R&Å og nå sist Skedsmo2. I den siste hjemmekampen mot R&Å lå de under med to mål etter drøyt ti minutters spill, men viste moral og klasse ved å komme tilbake å vinne kampen.

Ull/Kisa2 har i år i motsetning til 2017, uttalt at de vil opp i 3.divisjon igjen, divisjonen de spilte sist i 2016. Lagene har møtt hverandre hele ti ganger siden 2007, de fleste av dem har FUVO gått seirende ut av. Hele seks ganger har nesbuene jublet for seier, mens to har endt uavgjort og to ganger har Kisa2 vunnet.  FUVO har ikke tapt på de seks siste oppgjørene, og vunnet de to siste med 2 x 4-0.

Det er usikkert hvilket lag Ull/Kisa2 stiller, da a-laget spiller cupkamp mot Kjelsås på onsdag. På den andre siden stilte de heller ikke toppet mannskap mot R&Å, men ungguttene kjempet seg til seier. Med fire strake seiere og 20-5 i målforskjell  vil de uansett kunne gi FUVO god motstand, men jeg mener at denne kampen bør og skal FUVO vinne, skal de ha som mål å kjempe i toppen.

Herman Henriksen er toppscorer for Kisa2 med fire mål, mens Martin Søreide har puttet tre.  FUVOs målgarantist, Kim Brenna, har scoret ett mål i begge kampene så langt, men man venter fremdeles på at han tar et jafs innpå divisjonens toppscorer ,Remi Rød, som står med sju seriemål etter fire serierunder.

FUVO har kun Otto Dahl på skadelisten, og stiller et sterkt lag mot Ull/Kisa2.  Gutta har fått seg et par treninger på gress, og gleder seg allerede til 5.mai, da de møter Kløfta på eget gress, men først skal de gjennom en tøff kamp mot serielederen.

Da lagene møttes sist på Jessheim stadion i 2016, scoret Kim Brenna 3 og John Andreas Halvorsen målene for FUVO. 

Spillere og klubber fra Nes har gjennom årene hatt et meget godt forhold til Ull/Kisa og mange nesbuer har spilt for klubben. I dag er det riktignok bare en igjen på seniorsiden( herrer) i Ole Kristian Langås. På den andre siden er flere nesbuer som har vært i Kisa, men som har vendt tilbake til Nes. I FUVO har Kim Brenna, Fredrik Nilsen, Baktiar Rzaev og Julian Paulsen, alle tidligere tredd på seg den gule Ull/Kisa-drakta.

 

Vi er i utgangspunktet kun usikker på en plass på laget, vil Ørjan Heiberg kjøre Kristian Edøy Hansen rett inn på laget, eller vil han hvile han i en omgang i alle fall.

Vi tror Heiberg starter med det samme laget som mot Rælingen. Det vil i så fall være følgende lag: Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Ole Kristian Myhre, Chris Lundhaug, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Armin Sistek, Simen Nordnes, Baktiar Rzaev og Kim Brenna

Benken: Khalid Hacham, Marius Nordby, Kristian Edøy Hansen, Fredrik Krogsæter, Jens Ihler, Sondre Emilsen og Martin Taugbøl.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg