Sesongens første trepoenger til Haga

Nittedal 2 – Haga 0-5

I den tredje serierunden møttes to lag som begge stod uten poeng så langt i sesongen. Nittedal2 har to knepne tap mot henholdsvis Varpe og R&Å3, mens Haga gikk på et surt tap mot Flisbyen3 og et klart tap mot Skjetten 5.

Pressekontakt Thomas Smemo Wego konstaterte at det var et heltent Haga-lag som var klarer for å reise kjerringa etter to tap i serieinnledningen.

Etter å ha følt litt på hverandre i starten av kampen, tok Haga ledelsen etter 12 minutters spill. Et aggressivt Haga-lag fikk etter hvert ballen til Timmy Steven Korsgård Gundersen, som smelte kula i goalen. Bruntrøyene løftet seg høyre opp i banen og slo etter hvert mange baller i det store bakrommet Nittedal 2 forsvaret ga dem. 0-2 kom som et resultat av nettopp det. Trond Rasmussen fant Håkon Vestmo og alene med keeper var Vestmo sikkerheten selv.

Vi selger han ikke for 10 millioner engang

Haga skapte mye og spilte god fotball. Etter 36 minutter var tid for nok et mål av fjorårets suverene toppscorer. Erik Hagen Nyborg fant Vestmo med en perfekt bakromsball. Super spissen rakk akkurat å chippe ballen foran en utrusende keeper. Haga kunne dermed gå til pause med en tremålsledelse, etter en godt gjennomført omgang.

• For en målscorer vi har. Ekte superhelt. Vi selger han ikke for under 10 millioner, sier en superglad Thomas Smemo Wego til Nesfotballen.

Veteranen Trond Rasmussen avsluttet ballet med å sette inn Hagas femte mål

Haga startet andre omgangen litt daft, men fra sidelinja manet Thomas Håkonsen sine gutter om å kjøre hardt på og la motstanderen få kjenne treninga de har lagt ned i vintermånedene.

Som sagt som gjort, spillerne responderer. Haga fortsetter å kverne på, og et kvarter før slutt punkterer gjestene kampen. Håkon Vestmo serverer en fin 45 graders pasning ut til Steinar Hofsrud på 30 meter. Han smekker til på direkten og ballen suser inn i mål.

• Det var et knallhardt skudd av Hoffer´n, som keeper ikke rakk å trekke pusen før den lå i nota, forteller pressekontakten.

Med fem minutter igjen å spille fastsatte Trond Rasmussen sluttresultatet til 0-5, med et knallhardt skudd fra 14 meter etter en corner.

• Vi kunne nok scoret et par mål til på slutten, men som de gentlemen vi er så lot vi det bli med fem scoringer. Da dommeren blåste av var det ville seierscener. Ekte fotballglede.

Thomas Smemo Wego forteller at det eneste skåret i seiersgleden var at gutta ikke fikk dusje og måtte kjøre blaute å svette hjem. Han synes det er trist at det fortsatt finnes lag som ikke har råd til litt vann på stadion, men det tok på ingen måte fra han gleden over at sesongens første trepoenger var i boks.