R&Å2 med mektig snuoperasjon

Skjetten 3 – R&Å2  5-6

Et R&Å2-lag stinne av selvtillit tok mandag turen til Skjetten Stadion og møte med et Skjetten 3-lag som har slitt og tapt sine tre siste matcher. Anført av Mads og Patrick Elvethun Hansen og Lasse Holum Hansen, trodde nok de fleste at det ville bli “walk in the park” for Årnes-gutta, men den gang ei. Etter de første 45 minuttene lå blåtrøyene under med hele 4-1. Så startet opphentingen……

Lå under 4-1 til pause

En av de ansvarlige rundt R&Å2, Patrick Elvethun Hansen, forteller at de startet veldig bra og tok oppskriftmessig ledelsen 0-1, deretter smalt Skjetten3 inn fire mål som gjorde at de kunne gå til pause med 4-1 ledelse.

• Vi vant ingen duller og det var altfor mange som ikke var “på” rett og slett.  I pausen bestemte vi oss for å gå ut i hundre og kjøre over de, sier Elvethun Hansen.

Fantastisk opphenting i 2.omgang

I andre omgang var det et helt annet R&Å2-lag som inntok matta. Fulle av energi tok de tak i kampen fra start av.

• Vi siste at så lenge vi klarte å få fart på ballen så ville de bli løpende imellom og etter hvert bli slitne. Dette fungerte perfekt, vi scoret fem flotte mål og snudde 1-4 til 6-5 seier.

Med mandagens seier klatret R&Å2 helt til topps på tabellen i 6.divisjon med 12 poeng etter 5 kamper. Laget er á poeng med LSK4, som riktignok har en kamp til gode.