Dagens kamper: FUVO 2 vant, mens R&Å tapte

6.div  FUVO2 – Gjerdrum 2   3-1

I en kamp i 6.divisjon i dag vant FUVO 2 med 3-1 over Gjerdrum 2. Hjemmelaget, som kun hadde med seg fire spillere fra a-stallen, avgjorde matchen med 25 meget gode minutter i starten av kampen. Baktiar Rzaev sendte vertene i ledelsen etter 11 minutter, noen minutter senere var samme mann frempå og la på til 2-0 etter at Kristian Aarem hadde avfyrt et skudd som keeper måtte gi retur på. Like før halvtimen var spilt sendte Khalid Hacham en knallpasning til Even Myhren Nybø, som dro med seg ballen i fart, før han klinket kula i mål.

Gjerdrum 2 reduserte til 3-1 ti minutter før pause. Andre omgangen ble ikke noen høydare, men FUVO 2 kontrollerte inn til en sikker seier. Dermed står laget med tre seiere av tre mulige.

4.div    EIF – R&Å

Både Eidsvold IF og Raumnes & Årnes jaktet sesongens første trepoenger da lagene møttes til kamp onsdag kveld.  Etter de første 45 minuttene ledet hjemmelaget 1-0 etter scoring av Fredrik Kristiansen etter 25 minutter. Et kvarter ut i andre omgang doblet Shahin Hemat ledelsen, før Eiven Solberg  etter 66 minutter fastsatte sluttresultatet til 3-0 til Eidsvold IF.

R&Å oppsummerte kampen følgende på sin twitterkonto:

• Det blir 0-3 borte mot EIF. Svak første omg, i 2 omg styrer vi nesten alt som skjer, men 4.divisjons desidert beste keeper ville ikke slippe inn mål i dag dessverre…..