FUVO2 med sesongens tredje strake seier

Både FUVO2 og Gjerdrum2 rykket i fjor ned fra 5.divsjon, men der FUVO2 har vunnet begge sine matcher i 6.divisjon i 2018, så har Gjerdrum 2 tapt alle sine tre første. Hjemmelaget stilte imidlertid med et klart svakere lag i møte med de gulkledde enn de har gjort i de to første matchen. Kun fire spillere fra a-stallen var disponible til matchen.

Baktiar Rzaev med sesongens to første goaler

Det unge FUVO-laget tok raskt tak i kampen mot den noe mer rutinerte motstanderen. Hjemmelaget fikk en god start da de scoret på kampens første målsjanse etter ti minutters spill. Kristian Aarem stusset et utspark videre til Baktiar Rzaev, som klinket ballen i mål fra 23 meters hold. Spissduoen var ?on fire? i starten av kampen, og sju minutter senere doblet Rzeav ledelsen etter han at Gjerdrums sisteskanse måtte gi retur på et Aarem skudd. Og før halvtimen var spilt lå den tredje ballen i nota. Et langt utspark fra Khalid Hacham fant Even Myren Nybø, som dunket ballen i mål. Like etterpå kunne samme mann økt til 4-0, men avslutningen sto ikke i samme stil som forarbeidet til Per Anders Vågan. Etter målet ga vertene fra seg litt av iniativet i kampen, og med ti minutter igjen av omgangen, reduserte Gjerdrum 2 til 3-1, som også ble pauseresultatet.

FUVO med cruisekontrollen på i 2.omgang

Andre omgangen ble kjedligere, men en spiller gjorde at publikum trakk litt på smilebåndet. FUVOs meget offensive keeper, Kahlid Hacham, mannen som bare må kjæle litt med kula og da gjerne dra av en motstander eller to, var på en skikkelig skogtur som inkluderte et par avdriblinger, to taklinger og heading som endte med et frispark i mot på midtstreken.

Foruten det ble de skapt få store målsjanser etter sidebytte, de største hadde FUVO, men det ble ikke scoret flere mål og FUVO2-spillerne kunne dermed juble for sesongens tredje strake seier i 6.divisjon.

FUVO2 spiller neste kamp torsdag 10.mai, borte mot Kurland

FUVO stilte med følgende lag: Khalid Hacham, Andre Jørgensen, Markus Sæter, Ovar Skjevdal, Andreas Krybelsrud, Even Myren Nybø, Marius Nordby, Jens Ihler, Per Anders Vågan, Baktiar Rzaev og Kristian Aarem.

Benyttede innbyttere: Simen Scharning, Eivind Husås og Timothy Sæthran