R&Å3 best i nabooppgjøret mot FSK

9.divisjon : Raumnes & Årnes – Fenstad SK

Det er morsomt å spille kamper, enda gøyere er det å spille lokaloppgjør. Selv om det er i den laveste divisjonen man kan komme, så er alltid litt ekstra nerver og spenning når man spiller kamper mot lag hvor man ofte kjenner en del av motspillerne. Mandag var det duket for årets første derbyoppgjør i 9.divisjon mellom R&Å3 og Fenstad SK.

Det tok kun fire minutter før R&Å-kaptein Toma Rimac satte den første ballen i nettet bak Joachim Bøhn i FSK-buret. Til tross for at hjemmelaget kjørte kampen de første 45 minuttene, ble det ikke flere scoringer.

Gøran Johansen hos R&Å konstaterte at det var en heltent gjeng som hadde noe å bevise etter en fæl kamp mot Bøn sist.

• Noe vi har savnet i starten av sesongen er at vi prater sammen utpå der, mot Fenstad pratet vi sammen. Vi både så og hørtes mer ut som et lag
  • Det tidlige målet til Toma(Rimac) gjorde sitt til at vi senket skuldrene. Vi slo pasninger på en og to touch og burde helt klart ledet mer enn 1-0 til pause. Vi hadde blant annet to skudd i stolpen, forteller Johansen.

Fenstad SK var litt mer med i starten av andre omgangen, men datt litt sammen da Stian Linderoth-Jensen økte til 2-0 fra straffemerket, etter halvspilt omgang.

• Etter 2-0 målet fortsatte vi å styre spillet og skapte gode sjanser. Fenstad hadde vel nesten ingen sjanser i kampen, noe vi kan takke vårt gode forsvar for.

Med fem minutter igjen å spille økte Simen Olsen til 3-0, etter et fint raid som endte med at han satte ballen kontant i hjørnet. Kampens siste mål ble satt inn like før slutt. Klassespill, som endte med at Kristian Flekke Mathisen til slutt lirka ballen over målstreken.

• Dette var en skikkelig lagseier, hvor alle utførte de beskjedene de fikk før kampen. Også smaker det alltid like godt å vinne lokalderby, sier en meget fornøyd Gøran Johansen til Nesfotballen etter kampslutt.

Like fornøyd var ikke FSK-trener Morten Bøhn, som konstaterte at laget hans ble kriget ut av stilen.

• De stilte nok et toppet lag mot oss, eller for å si det på en annen måte, det var ikke dette laget de stilte med mot eks Nittedal. Men det er lov, og de spilte ikke med noen ulovlige spillere.
  • I første omgang ble vi presset bakover. Særlig bakromspasninger slet vi mye med. Var også slik det første målet deres kom.  Vi var noe bedre de første 25 minuttene etter sidebytte, da klarte vi å sette litt press på de. Vi sleit riktignok med å skape sjanser, men var allikevel litt med i kampen. Så fikk de straffe og gikk opp til 2-0. Da måtte vi gjøre noen grep og la om til 3 bak. Og da går det som det ofte gjør, de kontret inn to mål og vinner kampen 4-0. Da hadde lufta allerede gått ut av oss. Alt i alt var dette en kamp under pari fra våres side. Men vi gir oss ikke og satser på å reise kjerringa i neste kamp som går hjemme mot Haga, forteller en betuttet,men optimistisk FSK-trener Morten Bøhn.

Både R&Å3 og Fenstad SK spiller neste kamp mandag 14.mai. R&Å3 tar turen til Varpe, mens Fenstad SK skal ut i nytt lokaloppgjør, denne gangen mot Haga, hjemme på eget gress.

R&Å3 – Fenstad SK 4-0

R&Å3 stilte med følgende tropp: Anders Kjensli, Svend Oskar Sundseth-Bråtho, Kristian Flekke Mathiesen, John Kristian Lystad, Gøran Johansen, Stian Linderoth-Jensen, Toma Rimac, Kjell Myhr, Christian Strand Hammond, Hans Werner Sætran, Kim-Andre Pettersen Gran, Marius Sormerud Johansen, Eirik Sannerud Moe, Simen Olsen, Stian Hartweg, Amanuel Abraha Aluda og Sigurd Skogholt Løken

FSK stilte med følgende tropp: Joachim Bøhn, Kent Roger Strand Kravdal, Axel Dybvig, Stian Olsen, Stian Husby Røen, Espen Thorvaldsen, Ole Kristian Østmo Bye, Magnus Kvalness, Danyel Badendyck, Kenneth Skårerhøgda Larsen, Marcus Skryten Bergsjøbrenden, Jørn Kristiansen, Stig Tangen, Hans Martin Hofseth, Jan Niklas Hagen, Dan Erik Karlstad, Henrik Hagen og Even Berntsen Kåsa