FSK med sesongens første trepoenger

Joachim Bøhn og resten av FSK-spillerne smilte fra øre til øre etter storseieren over Kurland2

Kurland 2 – FSK

Fenstad SK tok sitt første poeng i forrige serierunde mot Haga, mot Kurland 2 øynet de håp om noe mer. Og mer skulle det bli. Brårudgutta viste seg fra sin beste side og tok en knusende 7-1 seier.

Kampprogrammet er tett i mai med hele fem kamper mellom 15. og 28. mai. Søndag var det tid for den fjerde kampen for sesongen, borte mot Kurland 2. Og som i de andre kampene så gikk det ikke mange minuttene før motstanderen tok ledelsen

• Det er tungt å måtte jage utligning i hver eneste kamp, men etter hvert fikk vi kampen inn i vårt spor, forteller FSK-trener Morten Bøhn til Nesfotballen.

Storseier

Halvveis ut i første omgangen curlet Alexander Holen inn et fantastisk mål fra spissen av 16 meteren, som limte seg fast helt oppe i vinkelen.  FSK fortsatte å male på og litt senere sendte Magnus Kvalness nesbuene opp i ledelsen, etter fint forarbeid av Even Berntsen Kåsa.

• Omgangen ebbet ut med 2-1 til oss, etter en omgang vi var sånn passe fornøyde med, sier treneren.

FSK startet andre omgangen med å spurte ut av startblokkene og øke til 3-1. Jan Niklas Hagen skled igjennom midtbanen til Kurland før han skøyt et lurt skudd fra 16 meter som rullet inn ved stolperoten.

Etter målet var det ett lag på banen. 55 minutter ut i kampen var Kenneth Larsen frempå og satte inn 4-1, etter en retur fra keeper.  Så satte Even Berntsen Kåsa inn to scoringer, før Stig Tangen fikk æren av å fastsatte sluttresultatet til 7-1 fra straffemerket, etter at han selv var blitt felt.

Klatringen har startet

Det var en meget fornøyd FSK-trener Morten Bøhn som konstaterte at Fenstadsøkningene hadde full kontroll i nesten hele kampen.

• Dette var en bra kamp av oss, men vi møtte et lag helt uten selvtillit. Men å score 7 mål i en kamp er veldig bra og ikke hverdagskost av oss. Så nå er selvtilliten bra i laget. Dette var vår første trepoenger for sesongen og vi er i gang med klatringen. Vi har nå noen dagers pause, men kampene kommer tett. Allerede på torsdag tar vi i mot Varpe på Vestsiden stadion. Der satser på mer moro og flere poeng, sier en meget fornøyd FSK-trener.

FSK stilte med følgende tropp: Joachim Bøhn, Kent Roger Strand Kravdal, Axel Dybvig, Stian Olsen, Stian Husby Røen, Espen Thorvaldsen, Alexander Holen, Magnus Kvalness, Danyel Badendyck, Kenneth Skårerhøgda Larsen, Thomas Løvlien, Marcus Skryten Bergsjøbrenden,Stig Tangen, Hans Martin Hofseth, Jan Niklas Hagen, Dan Erik Karlstad og Even Berntsen Kåsa