Hvam med viktig seier

Marius Rognerud med hat-trick (foto Hvam)

Tidligere denne uken var det duket for storoppgjør på Hvam kunstgress mellom Hvam og serietoer Fjellhamar 3. En kamp de gulkledde ikke hadde råd til å tape skulle de holde følge med Fjellhamar 3 og ha en liten sjanse på å ta igjen den suverene serielederen Sørumsand2.

Hvam tok tidlig tak i kampen og etter 25 minutter dunket Gøran Haga inn et frispark fra 25 meter som gikk via keeper og inn i mål. Stillingen holdt seg til fem minutter før pause, da kom Fjellhamar 3 på en sjelden visitt og utlignet til 1-1

Som i første var Hvam også best etter sidebytte. Allerede etter et par minutters spill sendte Marius Rognerud hjemmelaget tilbake i ledelsen.

På stillingen 2-1 til Hvam fikk Kim Svebakken sitt andre gule kort og dermed rødt. Det betydde at Hvamsingene måtte spille de siste 25 minuttene med en mann mindre.

Fjellhamar3 presset på for utligning, men klarte ikke å putte ballen i nota. Trøkket gjorde sitt til at det åpnet seg for kontringer i den andre enden av banen.

Etter 72 minutter endte en kontring til slutt hos Even Dahl, som sendte kula til Marius Rognerud, som enkelt sendte vertene opp i 3-1. Seks minutter før slutt fullførte Rognerud sitt hat-trick med å fastsette sluttresultatet til 4-1 til Hvam.

Med seieren tok Hvam et stort steg vekk fra LSK4 på fjerde plass, og er med sine 12 poeng etter seks serieomganger á poeng med Fjellhamar 3 på andre plass.

Hvam spiller neste kamp onsdag 30.mai, borte mot Hauerseter 2

Hvam stilte med følgende lag: Marius Hovind, Simen Andreassen, Vegard Berge, Stian Bøsterud, Tobiasz Rzeznik, Håkon Rolstad Nilsen, Gøran Haga, Martin Holter, Kevin Pihl, Fredrik Olsen og Marius Rognerud.

Benyttede innbyttere: Tony Kristiansen, Even Dahl, Kristoffer Aarhus, Bjørn Østby, Steffen Breen og Kim Svebakken