FSK med to seiere på rad

FSK-trener Morten Bøhn var fornøyd med både spill og tre poeng

FSK – Varpe 3-1

Etter to tap i serieinnledningen har det endelig løsnet for Fenstad SK. Torsdag tok laget i mot Varpe til årets andre hjemmekamp. Trener Morten Bøhn var ekstase da han snakket med Nesfotballen etter kampen.

• Vi har igjen hatt en fantastisk opplevelse på fotballbanen. Alle som var tilstede på Vestsiden stadion fikk se en morsom fotballkamp med to lag som ville vinne. Heldigvis trakk vi det lengste strået etter en strålende 2.omgang.

Kampen startet litt puslete fra hjemmelaget og Varpe kunne fort tatt ledelsen. Heldigvis var Joachim Bøhn påskrudd og reddet FSK fra å ligge under. Etter hvert kom hjemmelaget på flere fine overganger som endte i nesten scoringer. Nærmest var Espen Thorvaldsen med et skudd i stolpen. Etter 20 minutter fikk han imidlertid sin revansje da han med et lurt skudd sendte Fenstad i ledelsen.

FSK-treneren konstaterte at det var litt mot spillets gang, men som han sa, det er målene som teller i en fotballkamp.

Målet ga hjemmelaget mersmak og med målet fikk laget også selvtillit. Laget satt bedre, men det ble fremdeles skapt småsjanser fra begge lag. Fem minutter før pause kom utligningen. Et Varpe skudd gikk via et Fenstad bein og forbi en sjanseløs Joachim Bøhn.

• Litt surt å få den rett får pause, men kan ikke si det var helt ufortjent, sier treneren

Keeperbytte.

Hjemmelaget måtte gjøre et keeperbytte i pausen. Kaptein Stig Tangen var sporty nok til å ta på seg keeperhanskene etter at en god Joachim Bøhn måtte kaste inn håndkleet.

• Det virket som pausen gjorde oss godt. For i an 2.omgang var vi veldig gode. Varpe ble små i det meste og vi vant de fleste duellene på banen. Det ble riktignok litt ampert til tider, men det hører vel med i et 9.divisjons oppgjør.
  • Vi skapte en del sjanser, mens Varpe var småfarlige et par ganger, så det var en ganske nervøs stemning på sidelinjen, forteller Bøhn.

Kampen ble avgjort helt på tampen

Ti minutter før slutt ble Ole Kristian Østmo Bye spilt igjennom, og alene med keeper var han sikkerheten selv. Varpe måtte da frem, noe som resulterte i at vertene fikk store rom til å boltre seg i. Da kampuret viste 86 minutter ble kampen avgjort. Hans Martin Hofseth fikk stå alene på fem meter og sette inn 3-1, som også ble kampes siste mål, til stor jubel fra de fremmøtte.

• Dette var en jobbeseier der alle bidro til en flott opplevelse, Fortsetter vi slik blir det flere poeng utover. Det er bare å glede seg til fortsettelsen, sier en meget fornøyd FSK-trener Morten Bøhn til Nesfotballen.

Neste kamp for FSK mandag 28.mai, hjemme mot Flisbyen3

FSK stilte med følgende tropp: Joachim Bøhn, Kent Roger Strand Kravdal, Axel Dybvig, Stian Olsen, Espen Thorvaldsen, Jørgen Fischer, Ole Kristian Østmo Bye, Magnus Kvalness, Danyel Badendyck, Markus Skryten Bergsjøbrenden, Jørn Kristiansen, Stig Tangen, Hans Martin Hofseth, Jan Niklas Hagen, Tom Werner Hagen, Dan Erik Karlstad, Henri Hieu Trung Tran og Mahir Cagatay.