Pause: Sørumsand – FUVO 1-4

Sen kampstart gjorde sitt til at det ikke var så varmt som det har vært på dagtid de siste ukene, men det forsvarer ikke det sene starttidspunktet. FUVO jages av både Ull/Kisa2 og Kløfta og må trolig vinne for ikke bli forbigått.

Det er ikke til å legge skjul på at FUVO er store favoritter, i tillegg stilte laget med sin beste tropp for året. Alt lå med andre ord til rette for en komfortabel seier til Opakerlaget.

Sørumsand har variert veldig, mens FUVO har vært stabilt gode. Riktignok ble det «kun» uavgjort mot Aurskog-Høland sist, men ytterst få lag kommer til å reise fra Høland med tre poeng, så det var helt innafor.

FUVO leder fortjent 1-4 til pause etter en ok gjennomført 1.omgang.

Etter en laber start tok FUVO ledelsen etter 12 minutter. Et innlegg fra Kim Brenna fant veien til Tobias Solem Karlsen på bakerste stolpe.

Etter en snau halvtime økte Armin Sistek til 0-2 før Sørumsand reduserte til 1-2 etter 34 min.

To minutter senere fant Solem Karsen  Fredrik Nilsen med en stikker, og alene med keeper var Nilsen både god og elegant.

I omgangens siste minutt økte Kim Brenna til 1-4

FUVO startet med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Fredrik Nilsen, Tobias Solem Karlsen, Sondre Emilsen, Simen Nordnes, Mads Rismoen, Armin Sistek og Kim Brenna.