Slutt: Sørumsand – FUVO

Med seier til FUVO, Ull/Kisa2 og Kløfta er skillet mellom topp fire og resten av lagene på såpass mange poeng at det skal utrolig mye til for at andre klubber skal kunne passere noe av disse.

De som hadde tatt turen til Sørumsand kunstgress forventet mange mål, da både Sørumsand og FUVO er to av lagene som har scoret flest mål. I tillegg møttes to av klubbenes mestscorende i Saeed Ahmad Rahim, som står med 67 mål på 61 opptredener for Sørumsand og FUVOs Kim Brenna, som står med 142 mål på 128 kamper. Begge har med andre ord flere scorede mål enn antall kamper.

Forskjellen mellom lagene har så langt ligget litt i at Sørumsand har angrepet litt med hodet under armen og armen i bind, mens FUVO alltid har hatt en solid defensiv struktur i bunnen av sitt spill.

FUVO er nå ubeseiret i 15 seriekamper. Man må helt tilbake til 9.september, sist gang FUVO gikk på et serietap. Den gangen vant Skedsmo 2-1

FUVO leverte en ok 1.omgang og ledet fortjent 1-4 til pause etter scoring av Tobias Solem Karlsen, Armin Sistek, Fredrik Nilsen og Kim Brenna.

I pausen ble FUVO-gutta enige om å la ballen gjøre jobben. Dessverre ble det en omgang langt under pari for Ørjan Heiberg sitt mannskap.

Sørumsand var friskere og kjørte kampen. De siste 25 minuttene var rett og slett svake.

Ti minutter før slutt reduserte Sørumsand til 2-4. Vertene presset på for ytterligere mål, men kampen ebbet ut med FUVO-seier.

Førstkommende lørdag er det duket for et godt gammeldags nabooppgjør på Funnefoss stadion, da R&Å for første gang siden 1999 møter FUVO til seriekamp.

FUVO startet med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Fredrik Nilsen, Tobiad Solem Karlsen, Sondre Emilsen, Simen Nordnes, Mads Rismoen, Armin Sistek og Kim Brenna.