4.div damer: FUVO slo Setskog 7-2

Tirsdag kveld var det duket for 6.serierunde i 4.divisjon damer mellom FUVO og det gamle storlaget Setskog. FUVO-trener Trond Einar Finstad har fått skikkelig sving på damene og de har levert over all forventing så langt i sesongen.

Med fem strake seiere, 15 poeng og 37-3 i målforskjell var FUVO storfavoritter før møte med laget fra svenskegrensa. Som i motsetning til FUVO har hatt en tøff start og stod med kun ett poeng.

FUVO dominerte kampen fullstendig i 75 minutter og ledet 7-0, men så slapp de Setskog litt inn i matchen. Gjestene takket og bukket ved å score på sin første målsjanse i kampen, og få minutter senere reduserte de nok en gang, denne gangen fra straffemerket.

Hjemmelaget hadde nok sjanser til igjen passere tosifret, men 7-2 og seks strake seiere er helt innafor.

Lørdag er det duket for en betraktelig tøffere match da Borgen står på den andre banehalvdelen.