Fullstendig referat: Uavgjort i lokaloppgjøret mellom FUVO 2 og R&Å2

Gjestene fra den andre siden av Glomma stilte med et betraktelig mer rutinert lag enn det hjemmelaget gjorde. Ni av FUVO2 sine juniorspillere spilte kamp dagen før ,og med kun to spillere fra A-stallen ble det en tøff forsvarskamp mot et godt R&Å2-lag anført av midtstopperduoen Simen Holter og Stian Linderoth-Jensen, samt nykommer Jesper Aaserud og Eivind Solhaug på midten og med lynraske Lasse Holum Hansen på topp.

Even Myren Nybø sendte FUVO i ledelsen

Etter å følt litt på hverandre i starten tok FUVO2 noe overraskende ledelsen etter ti minutters spill. Tidligere R&Å-spiller, Michael Siddle, fant Even Myren Nybø med en god pasning. Nybø kranglet seg forbi et par Årnes-spillere før han sendte kula via tverrliggeren og inn i mål.

R&Å tok etter hvert mer og mer over banespillet og spesielt Lasse Holum Hansen var en konstant trussel. Heldigvis for FUVO hadde de nesten like raske Markus Sæter til å følge han. Allikevel klarte Holum Hansen å komme til flere gode avslutninger, men en meget opplagt Khalid Hacham stod i veien.

På tampen av omgangen bombarderte gjestene hjemmelaget, og kom til flere store målsjanser. Nærmest mål var Lasse Holum Hansen som traff tverrliggeren, men også Hans Kristian Hofsrud og Eivind Solhaug, og Fredrik Stenbro var nære scoring.

2.omgangen fortsatte som første, med solid spillemessig overtak til R&Å2. Etter en times spill var det mange som så headingen til Simen Holter i mål, men med et tigersprang var Khalid Hacham nede og reddet. En strålende redning.

Martinus Slette Granum reddet ett poeng for R&Å2

Med et snaut kvarter igjen å spille klarte ikke et tappert FUVO2-forsvar å stå i mot lengre. Lasse Holum Hansen fant Martinus Slette Granum med en støttepasning, og fra 20 meter klinka unggutten ballen kontant i nettet.

Resten av omgangen jaget de blåkledde seiersmålet, men helt på tampen var hjemmelaget farlig nære ved å stjele med seg alle tre poengene, men skuddet fra Timothy Sæthran helt nede ved stolperoten ble ble mesterlig reddet av Sigbjørn Nykmark.

På overtid fikk Jesper Aaserud rødt kort etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort for kvelden

Kampen ebbet ut med 1-1 og poengdeling, noe FUVO2 har mest grunn til å være fornøyde med.

Med dagens resultat beholdt R&Å2 sin 3.plass i 6.divisjon, mens FUVO 2 klatret opp på 5.plass. Det skiller fire poeng mellom lagene, men FUVO2 har en kamp til gode.