Sammenlagt Nes Ski Vår Cup 2018

Sondre Pedersen Nes Ski – totalvinner i klassen M17-20, etter målgang i tirsdagens løp (foto Anja Gigernes)

Tirsdag 29.mai gikk fjerde og siste renn i Nes Ski Vår Cup 2018. Rennet gikk i fristil langdistanse jaktstart ut fra resultater tidligere i Vår Cup?en. Alle som var mer enn 3 min bak leder sammenlagt før siste renn startet i en bølgestart 3 min bak leder. Ble litt frafall i siste renn på enkelte løpere da det er eksamenstid rundt om.

Var igjen en meget varm kveld og med lite trekk og vind i lufta ble det en krevende øvelse for alle. Vi stilte med drikkepost for at løperne skulle få påfyll i varmen.

Konseptet med Vår Cup har fungert meget godt og det har vært 4 bra øvelser og hardøkter for deltagerne. Så dette skal vi utvikle videre og kjøre neste vår også.

Sondre B. Pedersen (Nes Ski) var raskest i dagens lengste løype og vant med det sammenlagt klassen M17-20. Men best sammenlagt tid av de som gjennomførte lang løype i alle konkurranser var Jonas Amundsen (Nes Ski). Martin Spigseth (Nes Ski) i G13-14 var raskest av de som gikk kort løype i kveld og han hadde best sammenlagt tid av de som har gjennomført kort løype i alle konkurranser. Celina Rytterager Aas (Fet SK) i J15-16 var raskeste jente av de som gikk kort løype i alle konkurranser, kun 14 sekunder foran Sunniva Reite Martinsen (Nes Ski) i K17-20.

Nes Ski hadde løpere i alle oppgitt klasser i innbydelsen med unntak av senior kvinner, så der må vi gjøre en jobb før neste år.