Annonsører søkes til Nesfotballen.blogg.no

ANNONSØRER/SAMARBEIDSPARTNERE SØKES TIL NESFOTBALLEN.BLOGG.NO

 

Undertegnede har nå drevet bloggen “Nesfotballen.blogg.no” og facebooksiden “Nesfotballen med noe attåt” i ca 5 mnd nå. I tillegg er vi også på twitter:-)

Jeg skriver i hovedsak om Nesfotballen, men også mye om sport generelt fra Nes, samt om personer med tilknytning til Nes. Er på ingen måte en konkurrent til Raumnes, men forhåpentligvis et supplement.

Det høres kanskje fjollete ut å bruke en blogg i stedet for en egen hjemmeside, men sannheten er at det er lettere å få lesere til en blogg en egen side. Bloggen har hatt fin stigning, og jeg jobber hele tiden for å få flere lesere til å stikke innom siden. Dessverre lar det seg ikke i lengden å drive med dette uten noen form for inntekt, noe må inn for at det skal gå rundt. Blir ikke millionær, men håper at dere kan være med å støtte opp om prosjektet.

Jeg har sendt en del mailer med forespørsel om annonsering til en del bedrifter, men er det privatpersoner der ute  som har lyst og mulighet til å støtte opp med noen kroner, så er de mer enn velkomne til det:-)

Bygdeservice og Ringfoss Markiser var de første til å takke ja til annonsering. Siden de var først har de fått mye annonsering til en meget hyggelig pris pr artikkel. Dette vil forøvrig også de neste bedriftene nyte godt av. 

 

All støtte tas i mot med stor takk

Summen kan vipses eller innbetales på konto

Hvis dette er av interesse, så send meg deres logo.(Priser sendes pr mail)

 

Nesfotballen. Blogg.no

Morten Heiberg

[email protected]

Mob 48222000

 

 

Denne artikkelen er sponset av 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg