Pause. FUVO – R&Å 2-1

Etter 19 år fra hverandre var det lørdag endelig tid igjen for bygdeoppgjør mellom FUVO og R&Å. Et lokaloppgjør som har vært savnet hos både spillere og supportere. Begge lagene har vist god form i det siste, det og det fine været var nok hovedgrunnen til at så mange hadde tatt turen til Opakermoen. Oppgjørene har også hatt for vane å bli målrike, derfor var nok mange som håpet på en åpen, målrik og spennende kamp.

FUVO var favoritter hos de fleste, men David har slått Goliat før han…..

FUVO brukte 5 minutter i sommervarmen på å ta ledelsen. Ørjan Hopen fant Armin Sistek inne boksen, som tappet inn 1-0.

Fem minutter senere doblet Kim Brenna ledelsen da han rundet keeper og trillet kula over steken.

Hjemmelaget kjørte matchen og hadde sjanser nok til å øke. I stedet reduserte R&Å på sin første store sjanse i kampen etter 42 minutters spill. Marius Solhaug stod inne i boksen og banket en corner kontant i nettet.