Tredje strake og tredje plass på tabellen

Håkon Rolstad Nilsen var sikkerhten selv da han sendte Hvam i ledelsen fra straffemerket.

Hauerster 2 – Hvam 2-4

Hvam har endelig begynt å ta for seg i 8.divisjon. Etter to strake seiere hadde laget en klar ambisjon om å dra hjem fra Nordkisa med sin tredje strake seier i sekken. Motstander Hauerseter2 er bare et lite skritt på veien til det som er den store målsetningen for 2018, nemlig opprykk

Toppscorer Marius Rognerud med to nye kasser

Hvam fikk raskt kampen inn i sin bane, og etter sju minutter pekte dommeren på straffemerket etter at Martin Holter var blitt felt inne i boksen. Håkon Rolstad Nilsen var som vanlig sikkerheten selv fra ellevemeteren. Etter målet bølget spillet frem og tilbake, men Hvam som det førende laget. Fem minutter før pause doblet Marius Rognerud ledelsen, men på overtid reduserte Hauerseter til 1-2

Ti minutter ut i andre omgangen utlignet hjemmelaget til 2-2 fra straffemerket. Til tross for at Hvams tomålsledelse var tatt igjen, fortsatte gjestene å ha iniativet i kampen.

Etter en times spill var det på tid for nok et mål, og denne gangen var det Marius Rognerud og Hvam som scoret.

De gulkledde fortsatte og kjøre kampen, skapte flere sjanser og kun en meget god Mathias Skogheim i Hauerseter-buret holdt laget inne i matchen. Men tre minutter før slutt headet Fredrik Olsen inn 4-2 etter en godt slått corner av Gøran Haga.

Etter 7 serierunder topper Sørumsand 8.divisjon med 21 poeng, mens Fjellhamar 3 og Hvam følger  et lite stykke bak med sine 15 poeng.

Hvam spiller neste kamp onsdag 6.juni, borte mot Ytre Rælingen

Hvam stilte med følgende lag: Marius Hovind, Simen Andreassen, Tobiasz Rzeznik, Vegard Berge, Stian Bøsterud, Gøran Haga, Håkon Rolstad Nilsen, Martin Holter, Kevin Pihl, Marius Rognerud, Tony Kristiansen.

Benyttede innbyttere: Fredrik Olsen, Steffen Breen, Even Dahl, Nils Stubergh, Bjørn Sverre Østby og Anders Norum