R&Å sløste med sjansene i bortemøte med Aurskog-Høland

Magnus Midling Larsen & Co produserte sjanser nok til å ta poeng,men klarte ikke sette ballen i nettmaskene

R&Å sløste med sjansene

Raumnes & Årnes er et av de virkelige formlagene i 4.divisjon med fire seiere på de fem siste kampene.  Mot Blaker sist viste gutta virkelig hva som bor i dem da de snudde 0-2 til 3-2 seier. Tirsdag var det duket for en tøff bortekamp mot serietreer Aurskog-Høland.

Aurskog-Høland med heldig 1-0 ledelse til pause.

Kampen var kun noen få minutter gammel da Eirik Haugen headet hjemmelaget i ledelsen. R&Å kom seg raskt til hektene, og etter et kvarter spill hadde et kanonskudd fra Simon Petersen en perfekt retning, men en fantastisk redning helt oppe i vinkelen av Aurskog-Høland sin sisteskanse, Ahmed Jouini, gjorde sitt til at vertene fremdeles ledet. R&Å holdt trøkket oppe, og få minutter etter deres forrige store målsjanse traff Marius Solhaug tverrliggeren.

Bortelaget skapte mest de første 45 minuttene, og hadde ikke Aurskog-Høland hadde en meget opplagt Ahmed Jouini bakerst, så hadde nok gjestene gått til pause med ledelse. Men det er lov å ha god keeper, og det hadde hjemmelaget til gangs i første omgang.

Svardahl fastsatte sluttresultatet til 3-0

R&Å gikk utpå kunstgressmatta på Høland stadion i andre omgang, med stor tro på å snu 0-1 til seier. Svein Pettersen sine gutter fortsatte å  «gønne» på, men i stedet for utligning tok Aurskog-Høland ledelsen 2-0, på deres andre store målsjanse i kampen.  Fred Autio fikk sjansen til å sende gjestene inn i kampen igjen, men avslutningen var for dårlig. Med tjue minutter igjen å spille, punkterte Lars- Eirik Svardahl kampen med sitt fjerde seriemål for sesongen og lagets tredje for dagen.

R&Å avslutter vårsesongen med tre hjemmekamper. Den første spilles tirsdag 19.juni mot Hauerseter.

R&Å startet med følgende lag: Stian Linderoth-Jensen, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen, Jørgen Aaserud, Eivind Solhaug, Martinus Slette Granum, Marius Solhaug, Lasse Holum Hansen, Fredrik Autio og Eivind Sveinhaug.

Benyttede innbyttere; Robin Rognerud, Sebastian Thøger-Andresen.