Formlaget R&Å med nok en seier

R&Å-trener Svein Pettersen konstaterte at han ikke var helt fornøyd med kampen.

• Vi møtte et ungt Skedmo2 lag og det ble tidlig klart kun et spørsmål om hvor stor seieren ville bli.

Hattrick av Holum Hansen

Kampen startet rolig, men det tok ikke mange minuttene før hjemmelaget fikk kampen inn i sin bane. Etter å ha vært nære på en gang i starten av matchen, sendte Lasse Holum Hansen de blåkledde i ledelsen neste gang han var i nærheten av kassa. Like etterpå serverte Holum Hansen ballen til Fredrik Autio, men avslutningen stod ikke i stil med innlegget. I stedet økte toppscorer Holum Hansen til 2-0 etter at Skedsmos sisteskanse måtte gi retur på et skudd fra Mads Elvethun Hansen.

Det stod 2-0 til hjemmelaget etter 1.omgang, men det burde etter spill og sjanser vært det dobbelte.

Antall målsjanser til Skedsmo2 = 0

Etter sidebytte fortsatte vertene å kjøre over gjestene. Første mann til å komme til en god mulighet var Markus Grønvold, men en god redning av Skedsmo-keeperen gjorde sitt til at det fremdeles stod 2-0. Etter flere store målsjanser, satt den endelig igjen for Raumnes & Årnes. En bakromsball endte hos Fredrik Autio, som økte ledelsen til 3-0. Helt på tampen av oppgjøret ble Fredrik Stenbro felt inne i boksen og dommeren pekte korrekt på straffemerket. Lasse Holem Hansen steg frem og satte inn sitt tredje for dagen og hjemmelagets fjerde. 4-0 ble også sluttresultatet.

R&Å-trener Svein Pettersen fortalte til Nesfotballen at kampen i stor grad ble preget av tørr og ujevn gressmatte, i tillegg til sterk vind som gjorde spilleforholdene særdeles vanskelige.

• Vi var det førende laget i samtlige 90 minutter og Skedsmo hadde i løpet av kampen ingen skudd på mål. Vi var så overlegne at vi ikke greide å holde fokus og opptre profesjonelt, men senket innsatsen, viljen og ble tydelig unøyaktige i det vi foretok oss.
  • Seieren kunne og burde vært mye større, men det gis ut bare 3 poeng også i denne kampen og de tok vi. Etter en bra avslutning på vårsesongen tar vi nå en fortjent sommerpause så får vi håpe at den gode trenden fortsetter i høst, sier en fornøyd trener til Nesfotballen

Etter å ha tapt for Kløfta og Strømmen2 i starten av sesongen har Årnes-gutta vunnet seks strake hjemmeseiere, hvorav de fem siste er vunnet på naturgresset på Årnes stadion.

R&Å stilte med følgende lag: Mathias Årstad Olsen, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen, Markus Grønvold, Marius Solhaug, Jesper Aaserud, Martinus Slette Granum, Lasse Holum Hansen, Fredrik Autio og Mads Elvethun Hansen

Benyttede innbyttere: Magnus Krefting Hansen, Eivind Sveinhaug, Øyvind Hofsrud, Fredrik Stokkebryn og Fredrik Stenbro.