Forhåndsinfo før kampen mellom Hauerseter og FUVO

Hauerseter – FUVO 

Lørdag kl 16:00

Sted: Nordkisa stadion

Bildet er hentet fra 2015 da FUVO knuste Hauerseterer med sifrene 1-7

 

Lenge siden Hauerseter var bedre enn FUVO

Siden FUVO beholdt plassen i 3.divisjon med et nødskrik i 2012, har Opakerlaget vært storebror. Hauerseter gjorde det godt i perioden 2013-2016 med 6, 3, 4. og 6.plass, men FUVO var allikevel et hakk bedre hvert eneste år.

I 2017 og i år har det imidlertid gått tråere for primus motor Truls Skjevik og hans Hauerseter-gjeng. Etter 14 spilte kamper ligger laget på 10.plass med 17 poeng, mens motstander FUVO ligger på 2.plass med 30 poeng.

To lag ute av form

Nå er tiden kanskje inne for å slå tilbake mot FUVO. De har slitt i det siste og har kun tatt ett poeng på de tre siste matchene. Riktignok har laget vært best spillemessig i alle de tre kampene, men det er nå en gang målene som teller.

Når sant skal sies så har ikke trepoengerne ramlet inn for ofte hos Hauerseter heller. På de ni siste kampene har laget kun en seier. Men det har vært mange jevne oppgjør, og i tre av disse oppgjørene har laget mistet seieren på overtid (Sørumsand, Fet og Rælingen), og nå tirsdag denne uken så ledet laget 3-2 med fem minutter igjen å spille, for så å tape 3-4 mot Skedsmo2. Det er tungt!

Målscorere for Hauerseter mot Skedsmo2 var Petter Stensrud Blaker(2) og Vetle Grønvold. Disse har scoret flest mål for laget fra Nordkisa med henholdsvis 8 og 7 seriemål.  Hos FUVO er Kim Brenna fremdeles den soleklare toppscoreren med sine 18 nettkjenninger.

To eks-FUVO spillere hos Hauerseter

I den trolige startoppstillingen til Hauerseter finner vi to spillere som tidligere har tredd på seg den røde FUVO-drakta. Vetle Eriksen spilte for klubben i 2015 og 2016, mens Fredrik Krogsæter kom til nesbuene i fjor sommer og fikk tom med seg seriepremieren mot nettopp Hauerseter i våres.

FUVO har som tidligere skrevet vært innom en tung periode med kun ett poeng på de tre siste matchene, men gjorde en brukbar match nå sist mot Aurskog-Høland.

Nesbuene har solide seiere i de to siste oppgjørene på Nordkisa stadion med 1-7 og 2015 og 0-4 i 2016. Lagene spilte 1-1 da lagene møttes i seriepremieren i våres. Målscorere i oppgjøret var Kim Brenna for FUVO og Stian Pettersen for Hauerseter. En kamp FUVO for øvrig spilte med en mann mer i over en halvtime.

Hos FUVO er Khalid Hacham bortreist på jobb, men Andre Thomsen er meldt spilleklar. Vi tror derfor FUVO stiller med følgende lag: Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Oskar Wang, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Simen Nordnes, Mads Rismoen, Armin Sistek og Kim Brenna.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg