R&Å-treneren håper laget fortsetter den gode trenden.

Målsetningen for høsten er å klatre noen plasser

Hvordan vil du oppsummere vårsesongen?

 • Etter en fryktelig tung start avsluttet vi vårsesongen på en meget god måte. Vi var både udyktige, men også litt uheldige, som medførte en åpning med 5 strake tap. I løpet av de siste 9 kampene har vi derimot tatt 21 poeng(7 seire) som har medført at vi er på øvre halvdel av tabellen. Det som har vært mest frustrerende er at vi i perioder har vært sterkt plaget med skader og sykdom. Det mest positive er selvsagt avslutningen på vårsesongen, samt at mange unge spillere har tatt nivået.

Pettersen forteller videre at målsetningen for høster er å fortsette den gode trenden/utviklingen de er inne i, samt heve bunnivået slit at de blir mer stabile i kampene. Så ønsker han seg selvsagt at de klatrer noen plasser til på tabellen for å sikre seg NM-kvalifisering også til neste år.

Mister fire spillere til studier/militæret- ingen bekreftet inn

R&Å mister også i år flere spillere i løpet av høstsesongen. I skrivende stund blir følgende borte: Jørgen Aaserud(studier-Elverum), Eivind Solhaug(studier-Trondheim),Robin Rognerud(studier-Trondheim) og Eivind Sveinhaug(militæret)

 • Vi forsøker å hente inn nye spillere og Magnus Krefting Hansen er hentet fra junior inn i A-stallen. Vi vil videre gi flere juniorspillere tilbud om hospitering, så får vi se om noen nye spillere utenfra dukker opp. Ingen bekreftet pr nå, men vi blir nok konkurransedyktige uansett, sier R&Å-trener Svein Pettersen til Nesfotballen.

Pettersen med et lite spark til FUVO

Hvordan synes du nivået i divisjonen er. Følger du at dere er langt unna toppen?

 • Det er soleklart at 4.divisjon på Romerike har fått et kraftig løft, spesielt i løpet av de to siste årene. Halveringen av antall 3.divisjonslag etter sesongen 2016 medførte nedrykk til fjerde for Aurskog-Høland, Hauerseter, Lørenskog2,Strømmen2 og Ull/Kisa2. Det var ventet at noen av disse skulle vinne 4.divisjon i 2017, men Aurskog-Høland ble best med en 3.plass.(12 poeng etter Gjelleråsen som vant serien).I fjor rykket FUVO ned og har nok fått en tøffere kamp om opprykket som de skulle «spasere» seg til. Resultatene fra NM-kvalifiseringen i år viser også at det er mindre forskjell fra nedre halvdel av 3.divisjon til øvre halvdel av 4.divisjon.

 

 • Synes det er morsomt at Gjelleråsen som vant 4.divisjon i 2017 gjør det så bra i 3.divisjon i år, da de fleste ekspertene tippet de rett ned igjen. Jeg sa allerede i fjor høst at Gjelleråsen var bedre enn flere av de lagene som spilte i 3.divisjon.

 

 • Maksimumsnivået vårt ligger ikke etter de beste lagene i serien, så vi kan slå alle. Men da kreves det at bunnivået heves og tidsperioden for dette reduseres i den enkelte kamp.

 

Er det noen spillere som har utpreget seg hos dere i vårens kamper?

 • Jeg synes stort sett alle spillerne har bidratt på en positiv måte, så det blir litt feil å dra fem enkeltspillere. Mitt motto er at laget går foran enkeltspillere, sier Pettersen avslutningsvis til Nesfotballen.

Raumnes & Årnes starter høstsesongen med bortekamp mot Strømmen2 på torsdag 2.august, før mandag 6.august tar i mot serieleder Ull/Kisa2 til kamp på hjemmebane.

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158703

#Årnes #4divisjon #Nes Nesfotballen #SveinPettersen

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg