R&Å ledet 3-4 overtid, men tapte til slutt 6-4

Marius Solhaug ble flyttet ned som stopper, da laget sliter med skader på den plassen. Dessverre måtte han forlate banen tidlig i kampen med skade. Senere måtte også keeper Stian Linderoth-Jeensen forlate banen, også han med skade.

Høststarten har ikke vært som man hadde ønsket i Raumnes & Årnes-leiren. Etter fire kamper jager laget fremdeles høstens første seier. Laget har spilt to uavgjort og tapt to,men 0-1 tapet for EIF forrige søndag var av det bitre slaget. Årnes-gutta produserte masse sjanser, men fikke ikke ballen over streken.

Når lagene møttes i våres, vartet Raumnes & Årnes opp med festfotball og vant til slutt hele 7-1, etter tre scoringer hver av både Lasse Holum Hansen og Mads Elvethun Hansen, Det siste målet ble satt inn av Patrick Elvethun Hansen.

Årnes startet kampen best,men det var hjemmelaget som tok ledelsen på sin første sjanse i kampen etter halvspilt første omgang. Gjestene svarte umiddeltbart. Mads Elvethun Hansen serverte et frispark til toppscorer Lasse Holum Hansen, som utlignet til 1-1.

R&Å styrte det meste utpå matta og ti minutter før pause tok de ledelsen 1-2. Magnus Midling Larsen snappet ballen fra en Fet-spiller, dro seg innover før han sendte kula til Lasse Holum Hansen, som satte inn sitt andre for dagen.Han er dermed oppe i 14 scoringer.

Helt på tampen av omgangen kom hjemmelaget til en stor sjanse, men headingen gikk like utenfor, dermed ebbet omgangen ut med 1-2 til Årnes.

Det skulle imidlertid kun gå to minutter ut i 2.omgangen før lagene var like langt. Målscorer for Fet var Marius Tolccsiner. Men ingen av lagene var på langt nær ferdigscora. Først sendte Lasse Holum Hansen R&Å opp i 2-3, før hjemmelaget tre minutter senere kontrer inn 3-3.

Lasse Holum Hansen var i det målrike humøret og satte inn sitt og lagets fjerde mål for kampen. Dermed tok gjestene for tredje gang i kampen ledelsen. Dessverre skulle det ikke gå Årnes vei denne gangen heller. På overtid utlignet Lasse Bergan-Foss til 4-4, og vondt ble til verre da hjemmelaget mot spillets gang i store deler av kampen gikk opp til 5-4. Nok en gang var Bergan-Foss sist på ballen. Og de som trodde det var slutt da, må bare tro om igjen. Dramatikken var ennå ikke over. Like før dommeren skal blåse av fikk Fet frispark like utenfor 16-meteren. Samtidig dro dommeren frem det røde kortet til Fredrik Autio.

Lasse Bergan-Foss satte frisparket sikkert i mål, hans tredje scoring på overtid og fastsatte  med det sluttresultatet til 6-4 til Fet.

R&Å startet med følgende lag: Stian Linderoth-Jensen, Magnus Larsen, Patrick Andreassen, Marius Solhaug,Markus Grønvold, Magnus Krefting Hansen, Martinus Slette Granum, Jesper Aaserud, Lasse Holum Hansen, Fredrik Autio og Mads Elvethun Hansen

Benyttede innbyttere: Øystein Riise Pedersen,Jan Olav Ugelstad