Forhåndsinfo før kampen mellom FUVO og EIF

Fra vårens kamp. Even Myren Nybø i blå FUVO-drakt

FUVO – EIF

Tirsdag 28.augst kl 18:30

Sted: Funnefoss gress

FUVO tar i mot formlaget EIF

Tirsdag er det duket for den 20.serierunden, og på Funnefoss gress tar FUVO i mot et EIF-lag i storform.  Gjestene lå lenge fortapte helt nederst med kun en seier på de 14 første kampene. Så tok de tak, hentet inn gode spillere i Henrik Ulseth og Daniel Olsen fra Eidsvold Turn, samt at de hentet hjem Simen Martinsen fra Flisa. I tillegg må lagets trener Roy Arne Berg ha trykket på noen viktige knapper i sommerferien, for det var et helt annet EIF-lag som startet høstsesongen.  Både målene og poengene har rent inn som perler på en snor. I rekkefølge har de vunnet over Eidsvold Turn2, Fet, Sørumsand, R&Å og Skedsmo2. Ingen av topplagene riktignok, men en stor prestasjon. 15 poeng av 15 mulige har gjort sitt til at de nå tror at de kan gå på vannet J

Før tirsdagens match ligger FUVO på 3.plass med 40 poeng, mens EIF befinner seg på 11.plass med 22 poeng. Til tross for at EIF er formlaget i 4.divisjon, må FUVO innfinne seg med å være favoritter. Nesbuene endte opp med fire poeng i to meget vanskelige toppkamper i forrige uke(Ull/Kisa2 og Kløfta), og har 5-3-1 på hjemmebane.

Ny «cupfinale» for FUVO

Igjen er det en «cupfinale» for FUVO som de bare må vinne, skal de holde liv i opprykksdrømmen. Poengtap er et endelig farvel, så her må det satses offensivt. Tror det kan bli morsomt på Funnefoss denne kvelden. EIF har bøttet inn hele 19 mål på sine fem siste kamper. Og spesielt en mann har virkelig levert varene. Fredrik Kristiansen har scoret 8 mål i høst og er nå oppe i 13 seriescoringer.  Toppscorer i 4.divisjon er fremdeles Kim Brenna, til tross for at han nå har gått av banen de to siste matchene uten scoring.

Hos EIF finner man to kjenninger som så sent som i 2017 spilte for FUVO. Både Shahin Hemat og Anders Kvalness har gjort sakene sine godt i sin nye klubb. Kvalness scoret også sitt første mål for klubben i 6-1 seieren over Skedsmo2 sist.

FUVO vant 0-1 på EIF i våres og 1-4 på samme bane i cupen i fjor. Målscorer i vårkampen var Kim Brenna.

 

Hos NordicBet er FUVO storfavoritter. Hjemmeseier gir kun 1,22,mens uavgjort gir 6,50 og borteserier til EIF gir 6,10

 

Tabellen kan ses her:  https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=243

 

Vi tror FUVO stiller med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Marius Nordby, Fredrik Nilsen, Simen Nordnes, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Armin Sistek og Kim Brenna.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg