FUVO-damene har endret målsetningen fra øvre halvdel til OPPRYKK

Dame-trener Trond Einar Finstd er veldig stolt over lagets prestasjon så langt.

 • Vi hadde som målsetning om å komme på øvre halvdel, så det er ingen tvil om at jentene har levert en strålende sesong så langt. Jeg klarer faktisk ikke dra fem noe negativt. Jentene har jobbet steinhardt, vært meget lærevillige og vist lojalitet til tusen. I tillegg har de til tider spilt meget fin fotball. Jeg er meget stolt over jentenes prestasjon så langt.

Finstad forteller at laget har satt seg ny målsetning, OPPRYKK. I tillegg sier han at de skal fortsette å fokusere på å utvikle seg som lag. Bli enda bedre på de tingene de allerede er gode på, samt øve mer på relasjoner offensivt. Må også bli flinkere på kommunikasjon. Der har jentene fremdeles en del å hente.

Hvordan synes du nivået i divisjonen er. Føler du at dere er langt unna lagene i divisjonen over?

 • Er ikke i tvil om at vi så langt har vært i en egen klasse sammen med Skjetten i vår divisjon. Mye variert motstand, og stor avstand i kvalitet fra topp til bunn på tabellen. Men hvis vi tenker før sesongen, så trodde jeg vel at det ville være slik, men ikke at vi skulle være så overlegne som vi har vært.

Veit lite om 3.divisjon, men vi har jo spilt uavgjort mot både Kisa og Eidsvold Turn i vinter. Så ved synsing, så er jeg ganske sikker på at vi også ville slått bra fra oss i 3.divisjon.

Ull/Kisa ligger for øvrig på 2.plass i 3.divisjon, ett poeng bak Aurskog-Høland, som har en kamp mer spilt. På tredjeplass finner vi Eidsvold Turn, som på sin side har sju poeng ned til Gjelleråsen på fjerdeplass. Mao Finstad har nok mye rett i at FUVO ikke hadde gjort seg bort i divisjonen over.

FUVO har i høst mistet toppscorer Ida Ormstad Nilsen og Oda S. Pedersen. Begge skal studere og blir borte resten av sesongen. De har fått en ny spiller i Anne Louise Stige, som er keeper og kommer fra Skedsmo.

FUVO startet høstsesongen med å vinne 3-0 borte mot Gjerdrum. Neste kamp er allerede i morgen tirsdag 28.august, da de tar i mot Hakadal til match på eget kunstgress kl 20:15

 

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=5849

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg