R&Å tapte for Sørumsand

Det vil seg ikke for R&Å om dagen 

Et lag uten selvtillit

De blåkledde har ledet mot Kløfta, Fet og nå sist Sørumsand, tillegg var de det klart beste laget mot EIF, men poengfangsten i høst er kun to poeng. Laget ligger 9.plass med 23 poeng, og er sånn sett på trygg grunn, men det er kun ett poeng ned til 11.plassen.

Mistet mange siden i våres

Trener Svein Pettersen forteller at det synes godt at laget mangler 5-6 spillere som spilte i førsteoppstillingen under vårsesongen.

 • Kampen mot Sørumsand var litt berg og dalbane og preges nok litt av et lag med liten selvtillit. Føler at vi i perioder spiller bra fotball, men blir engstelige og gjør unødvendige feil.
 • Det var en jevnspilt 1.omgang hvor vi defensivt har bra kontroll på motstanderen. Simon Petersen scorer 1-0 til oss. Sørumsand skapte få store sjanser, men scorer på et langskudd fra 25-30 meter. 1-1 til pause. Et resultat jeg mener Sørumsand har mest grunn til å være fornøyde med.
 • Når vi så tar ledelsen i 2.omgang ved Lasse Holum Hansen, etter å ha misbrukt noen gedigne muligheter i tillegg, synes jeg vi er det klart beste laget. Imidlertid slipper vi oss ned, blir usikre, og gjør personlige feil som vi blir hardt straffet for.
 • Men det er imidlertid ikke noe annet å gjøre enn brette opp ermene og se fram til neste kamp, sier en optimistisk R&Å-trener til Nesfotballen.

 

Neste kamp er for øvrig tirsdag 4.september, borte mot Eidsvold Turn 2

4.divisjonstabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158703

R&Å stilte med følgende tropp: Truls Frogner, Øystein Riise Pedersen, Markus Grønvold, Magnus Midling Larsen, Thomas Wiksaas, Patrick Andreassen, Simen Holter, Simon Petersen, Jon Olav Indgjør Ugelstad, Mattis Haug, Magnus Krefting Hansen, Robin Gjestad Wollberg, Jørgen Aaserud, Fredrik Stokkebryn, Jesper Aaserud, Fredrik Stenbro, Martinus Slette Granum og Lasse Holum Hansen

 

.#Årnes #Nesfotballenbloggno #Nesfotballen #4divisjon #Sørumsand

1 kommentar
  1. For Sale Hydrochlorothiazide Online Pharmacies In Usa Niagara Tablets [url=http://cialibuy.com]Cialis[/url] Canadian Generic Cialis How Long Does It Take For Zithromax To Cure Chlamydia

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg