Hvam, finn frem champagnen, dette opprykket roter dere ikke bort :-)

Håkon Rolstad Nilsen første sitt lag til en trygg og god seier.

Gøran Haga brukte kun seks minutter på å føre hjemmelaget i ledelsen 1-0. Hvam fortsatte i samme duren og etter halvspilt omgang doblet Marius Rognerud ledelsen.

Andre omgangen ble ikke like god fra vertenes side. Fet3 skapte også litt spenning da de reduserte til 2-1, med en halvtime igjen å spille. Det ville imidlertid ikke Marius Rognerud ha noe av, og kun to minutter etter at Fet 3 reduserte, fastsatte han sluttresultatet til 3-1 til Hvam. Med to scoringer er Rognerud nå oppe i ti scoringer i årets sesong.

Neste kamp for Hvam er onsdag 12.september, borte mot Fjellhamar 3

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Paulsen, Anders Norum, Tobiasz Rzeznik, Håkon Rolstad Nilsen, Gøran Haga, Martin Holer, Even Dahl, Fredrik Olsen, Marius Rognerud og Tony Kristiansen.

Benken. Simen Andreassen, Steffen Breen, Kristoffer Aarhus, Kevin Pihl, Bjørn Sverre Østby,Kim Svebakken og Alex Trondsen