Haga med storspill i lokaloppgjøret mot FSK

Håkon Vestmo og Steinar Hofsrud stod for tre av Hagas mål i 9-1 seieren over Fenstad SK

Haga med tre kjappe det første kvarteret

Haga fikk en nydelig start på oppgjøret og før kampen hadde passert kvarteret, hadde hjemmelaget puttet tre baller bak Dan Erik Karlsen i FSK-buret. Først ut var Anders Estenstad. Like etterpå økte toppscorer Håkon Vestmo til 2-0, før Trond Rasmussen la på til 3-0 etter 14 minutter. I mellomtiden hadde FSK yppet seg litt, men Haga-spillerne var hissige som vepsen og stakk godt fra seg i duellene.

Fredrik Moe ga gjestene et lite håp om bedring da han reduserte til 3-1 etter halvspilt omgang, men etter en halvtime var Haga tilbake på målsporet. Trond Rasmussen fikk ballen utpå kanten og sendte i vei en perfekt serv som Jan-Ivar Olsen, headet i en pen bue i nettet.

Haga med fem mål på sju sjanser i 1.omgang

Et sykt mål av mannen som ikke kan nikke, fastslår Hagas pressekontakt, Thomas Smemo Wego til Nesfotballen.

• Vi var både gode og effektive i de første 45 minuttene. Vi hadde sju skudd på mål og scoret fem mål. Det siste ble satt inn av midtstopper Rune Martinsen like før pause. Han kom på et monsterløp og klinket pasningen fra Håkon Vestmo til på halvvolley, knallhardt i nettmaskene.

Hjemmelaget fortsatte å male på etter sidebytte. Igjen tok kaptein Martinsen seg en tur fra sin midtstopperposisjon for vise gutta i front hvordan ting skal gjøres. Han kom på et løp bakfra og vippet ballen nonchalant over keeper til vill jubel fra de 20 tilskuerne.

• Rune er rolig som skjæra på tunet foran mål, han er rett og slett som gjedda i sivet, konstaterte Haga-spiller Richard Imerslund.

Timmy Steven Korsgård Gundersen fastsatte sluttresultatet til 9-1

Med et kvarter igjen å spille økte Steinar Hofsrud til 7-1 med et vådeskudd/innlegg som fant veien til motsatt kryss. Like etterpå var han frempå med nok en scoring. Timmy Steven Korsgård Gundersen avsluttet denne fantastisk fine Haga-kvelden med å fastsette sluttresultatet til 9-1 til Haga.

• Vi var alle i ekstase da dommeren blåste av. Hele Haga ristet av glede og det meldes feststemning i Stadionveien til langt ut i neste måned. Fenstad-spillerne hang ikke med på den fysiske fotballen Haga spilte, i denne kampen var vi rett og slett det beste laget, sier  en meget blid Thomas Smemo Wego til Nesfotballen.

FSK-trener Morten Bøhn var naturlig nok ikke like fornøyd etter stortapet.

• Vet ikke helt hvor jeg skal begynne etter en slik flause av en fotballkamp. Men at dette skjer må vi ta på vår egen kappe. Hadde som vanlig denne høsten, mange forfall. Særlig de som kom samme dagen, svir skikkelig. Ble ikke bedre at tre av våre spillere først kom etter kampen startet. Trodde rivaloppgjørene mellom to lag i samme bygd var nok til å få folk til å møte opp og gi jernet. Er jo slike kamper som er morsomme å spille. Og særlig å vinne!
  • Vi gjorde det enkelt for Haga med å løpe alt for lite og ikke være oppe i duellene. Vil si det var en kollektiv svikt der alle må ta skylden for resultatet. Må også nevnes at vi savnet vår keeper Joachim Bøhn, som er skadet. All ære til Dan Erik Karlstad som har tatt på seg keeperhanskene. Han var god mot Løvenstad2, men litt uheldig ved enkelte mål mot Haga. Dette er en lærepenge som vi må ta lærdom av. Heldigvis har vi ikke ny kamp før 22.september. Nå skal vi ha et spillermøte hvor vi får rensket litt opp, sier en meget misfornøyd FSK-trener Morten Bøhn til Nesfotballen etter kampslutt.