Slutt: FUVO – Sørumsand 3-0

Det var to formlag som møttes til kamp på Funnefoss gress søndag ettermiddag. Spesielt FUVO har hatt kniven på strupen i det siste og må vinne de resterende kampene for å ha ørliten sjanse på snike seg foran Kisa2 og rykke opp.

FUVO har vært solide i det siste, men var heldige sist mot Fet, da Kim Brenna scoret seiersmålet på overtid med å skru en corner direkte i mål.

Sørumsand har hatt en veldig varierende sesong hvor de har vært prestert veldig godt, for så å ha svake perioder. Nå er de inne i en god en med tre strake seiere og ti poeng på de fem siste kampene. Laget viste klasse da de i forrige serierunde hentet opp 2-1 ledelsen til R&Å og vant 2-3.

Gjestene har mistet to sentrale spillere i Marko og Arman Nazari, mens FUVO på sin side ar forsterket med Mergim Shurdiqi. Det skulle i utgangspunktet være en fordel for de røde og hvite. Men det er fort gjort å skli på et bananskall, men denne gangen gjorde ikke FUVO det.

Kampen startet tamt med mye feilpasninger. Men etter hvert som kampen steg frem tok hjemmelaget mer og mer over. Etter 34 min ble Julian Paulsen felt. Kim Brenna satte ballen kontant i nettet. Ti minutter senere ble Paulsen felt igjen og igjen var Brenna sikkerheten fra straffemerket.

Etter pause så bedret spillet seg et par hakk. FUVO hadde full kontroll defensivt mot et Sørumsand lag som ikke skapte en eneste stor målsjanse i løpet av 90 minutter. Omgangens eeneste mål kom etter 68 min. Kim Brenna flikket nykommer Mergim Shurdiqi igjennom. Han rundet keeper og fassatte sluttresultatet til 3-0 til vertene.

Vi kommer tilbake mer mer info fra kampen mandag

FUVO startet med følgende lag: Haybat Hacham, Marius Nordby, Fredrik Nilsen, Chris Lundhaug. Ole Kristian Myhre, Simen Nordnes, Julian Paulsen, Sondre Emilsen, Mergim Shurdiqi, Ørjan Hopen og Kim Brenna