Endelig seier til R&Å

R&Å avgjorde i det 89. spilleminutt

Ti minutter ut i andre omgang  satte Elvethun Hansen sitt andre for dagen og alt så lyst ut. Dessverre falt R&Å-gutta tilbake til gamle synder og i løpet av en fem minutters periode scoret Skedsmo 2 to ganger og utlignet til 2-2.

Like før slutt smalt det i tverrliggeren bak Truls Frogner i R&Å-buret. Litt typisk Årnes vil nok enkelte si, så roter de bort seieren nok en gang. Men denne gangen slo Svein Pettersen sine gutter tilbake. I det 89.minutt endte et frispark etter litt klikk-klakk spill til slutt hos Lasse Holum Hansen, satte ballen i nettet til 2-3. Flere mål ble det ikke og R&Å-spillerne kunne endelig slippe jubelen løs for første gang på lang tid.

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen, Markus Grønvold, Magnus Krefting Hansen, Jesper Aaserud, Martinus Slette Granum, Lasse Holum Hansen, Mads Elvethun Hansen, Fredrik Autio