SIF/FUVO3 klatret til sikker plass

SIF/FUVO3-trener Daniel Heimnes

Avgjorde kampen med fire scoringer i 1.omgang

SIF/FUVO3-trener Daniel Heimnes konstaterte at det var en rar veldig rar kamp som utspant seg i den sterke vinden på Skogbygda stadion.

• Ingen av lagene klarte i noen særlig grad å holde på ballen, og jeg må få si at det var en ganske traus kamp å se på fra sidelinjen. Og dette selv om det ble scoret hele 9 mål. Jeg synes vi var det klart beste laget, og da vi fikk det til å stemme kom vi oss til store målsjanser hver gang. Vi scoret seks mål, men kunne fort ha puttet et par til.

To kjappe og en badehette

Det skulle gå 24 minutter før Andreas Rønold Johnsen sendte vertene i ledelsen. Ett minutt senere doblet Lars Scharning ledelsen, og før lagene gikk i garderoben etter de første 45 minuttene hadde Scharning økt til 3-0 og Gaute Borgenholt til 4-0 til hjemmelaget.

SIF/FUVO3 med fem seiere på de sju siste matchene

Etter sidebytte putta Tom Robin Brenna og toppscorer Kenneth Nordli hvert sitt, før Dalen putta tre trøstemål, slik at sluttresultatet ble 6-3 til SIF/FUVO3.

• Selv om både jeg og gutta var ganske skuffet over prestasjonen må vi si oss veldig fornøyd med resultatet. Dette var den viktigste kampen vi har spilt i år, og det var utrolig deilig å få med oss 3 poeng og samtidig klatre over nedrykksstreken og få en ørliten luke til de andre kandidatene.
  • Jeg er veldig fornøyd med at vi klarer å vinne slike kamper såpass klart, selv på dager da vi ikke spiller opp mot vårt beste. Det er noe vi absolutt må ta med oss videre.
  • Skadesituasjonen er fortsatt ganske voldsom, så må gi skryt til et par av gutta. Eivind (Husås) og Tor Erik (Tømmerbakk) ofra seg for laget med å stå en omgang i mål, samtidig som de spilte en omgang i en posisjon de ikke er vant med, uten å miste motet av den grunn.

Med seieren klatret SIF/FUVO3 tre plasser og ligger med to kamper igjen å spille på 6.plass med 21 poeng. Neste kamp er også meget viktig for laget, da møter de nestjumbo Fet3, som har tre poeng færre enn nesbuene, og som med seier passere de igjen. Kampen spilles fredag 28.september på Fedrelandet.

Tabellen kan ses her

SIF/FUVO3stilte med følgende tropp: Evind Husås, Aleksander Olsen, Andreas Rønold Johnsen, Gaute Borgenholt, Kasper Aanerud, Kennet Nordli, Kim Andre Granaas, Lars Scharning, Niklas Martinsen, Tobias Nikolai Monsrud, Tom Robin Brenna, Tor Erik Tømmerbakk, Vegard Thomasen og Daniel Heimnes